Son Dakika: Galatasaray'dan yeni transfer haberi! Resmen...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaraydan yeni transfer haberi Resmen...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2019 08:36

Transferde atağa kalkan Galatasaray listesine aldığı yıldız isim için 1 yıllık kiralama teklifinde bulunacak. Terim'in tecrübeli ön liberonun alınmasını özellikle istemesi üzerine yöneticilerden Şükrü Hanedar en geç 2 gün içinde İtalya'ya giderek görüşmelere başlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray listesine aldığı Steven Nzonzi için düğmeye resmen basıyor. Fernando Reges'in takımdan ayrılma ihtimalinin güçlenmesi üzerine Sarı-Kırmızılı yöneticiler listelerine aldıkları Roma'nın Fransız oyuncusunu 1 yıllığına kiralamak için resmi teklifte sulunacak.

Hedefteki diğer isim; Muriç

FATİH TERİM ÖZELLİKLE İSTEDİ

Teknik Direktör Terim'in tecrübeli ön liberonun alınmasını özellikle istemesi üzerine yöneticilerden Şükrü Hanedar en geç 2 gün içinde İtalya'ya giderek görüşmelere başlayacak.

ROMA'DA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Geçen sezon Sevilla'dan Roma'ya transfer olan 31 yaşındaki oyuncu İtalyan takımında yeni sezonda düşünülmüyor. Bu da G.Saray'ın bu transferde elini güçlendirmiş oldu.

ARSENAL DE ÇOK İSTİYOR

Haberin Devamı

Ancak Steven Nzonzi'yi İngiliz devi Arsenal'in de istemesi G.Saray'ı düşündürüyor. Bu nedenle Sarı-Kırmızılı yöneticiler bu transferde elini çabuk tutmak istiyor.

Son Dakika: Galatasaraydan yeni transfer haberi Resmen...

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!