Son dakika: Galatasaray'da Emre Akbaba'dan feda! 1 milyon TL indirim...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Galatasarayda Emre Akbabadan feda 1 milyon TL indirim...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2021 09:42

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'ın ise kontratlarını uzatmıştı. Aslan iç transferde Arda Turan ve Emre Akbaba'yla da anlaştı. Özellikle değişen yabancı kuralı sonrası daha önemli duruma gelen yerli isimleri kaybetmek istemeyen Galatasaray'da, Emre Akbaba'yı Başkan Burak Elmas ikna etti. Akbaba, 1 milyon TL'lik indirimi de kabul etti.

Haberin Devamı

Galatasaray iç transferde imzalara devam ediyor. Muslera, Marcao, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'la yeni kontrat yapan sarı-kırmızılı takımda sıradaki isimler Arda Turan ve Emre Akbaba.

Yabancı kuralını dikkate alarak Linnes ve Donk'a veda etmesi beklenen Galatasaray'da Emre Akbaba kıymete bindi. Sabah'ın haberine göre Süper Lig'in dışında Fransa'dan da teklifler alan Emre Akbaba'yı Başkan Burak Elmas'ın, yeni sözleşme konusunda ikna ettiği ortaya çıktı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ KUR SABİTLENMİŞTİ, 1 MİLYON TL DAHA İNDİRDİ

Geçmiş dönemde sözleşmesinde 1 milyon 750 bin euro yazsa da euro kuru 5.2'ye sabitlenen yıldız futbolcu, 9.2 milyon TL kazanıyordu.

Emre Akbaba'nın buna rağmen ücretinde de 1 milyon TL indirim yaptığı öğrenildi. Fatih Terim'in, 'Kalsın' raporunu verdiği 28 yaşındaki oyuncu KAP bildirimi yapılmadan Florya'da çalışmalara dahil oldu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!