Son Dakika: Galatasaray - Bayern Münih maçı öncesi flaş gelişme! Mauro Icardi oynayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasaray - Bayern Münih maçı öncesi flaş gelişme Mauro Icardi oynayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 15:11

Galatasaray'da Bayern Münih maçına çok az zaman kala sıcak saatler yaşanıyor. Beşiktaş maçında sakatlık yaşayan Mauro Icardi'nin durumu merak konusu olmuştu. Arjantinli futbolcunun dev maçta oynayıp oynamayacağı maça çok az zaman kala netleşiyor. Galatasaray'ın muhtemel 11'i de belli oldu. İşte Galatasaray - Bayern Münih maçı öncesi son detaylar...

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbide sakatlanan Mauro Icardi'nin durumu Bayern Münih maçı öncesi merak konusu olmuştu.

Son idmanda takımla birlikte çalışmayan Arjantinli yıldızın maçta forma giyip giymeyeceği netleşiyor. Beşiktaş derbisinde Ghezzal’ın ceza sahası içindeki müdahalesiyle sakatlanan ve stattan sekerek ayrılan Mauro Icardi’nin Bayern karşısında ilk 11'de görev alamayacağı konuşuluyor.

MR tetkiklerinde sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edilen Icardi’nin durumu maç saatine kadar doktorlar tarafından tekrar kontrol edilecek.

Sağlık heyetinin raporunun oyuncunun oynamaması yönünde olduğu gelen haberler arasında. Sahada olmak isteyen Icardi, Okan Buruk'la maç toplantısında son bir görüşme yapacak. 

Haberin Devamı

ICARDI YEDEK KALIRSA İLERİ UÇTA KİM OYNAYACAK? İŞTE MUHTEMEL 11...

Mauro Icardi'nin ilk 11'de yer almaması durumunda Barış Alper Yılmaz, ileri uçta görev yapacak.

Son Dakika: Galatasaray - Bayern Münih maçı öncesi flaş gelişme Mauro Icardi oynayacak mı

ICARDI SAKATLIĞINA RAĞMEN SAHADA OLMAK İSTİYORDU

Tecrübeli futbolcu bu maçta sahada olmayı çok istiyordu fakat teknik ekip, sağlık heyetinin raporunun ardından sezonun devamını da düşünerek bu kararı aldı.


Temsilcimiz Galatasaray'ın bu akşam sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle;

Muslera
Boey
Davinson
Abdülkerim
Angelino
Torreira
Kaan Ayhan
Zaha
Tete
Kerem Aktürkoğlu
Barış Alper ( Icardi)

15 MAÇTA 14 GOLÜ VAR

15 maçta 14 golü var Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 15 resmi maça çıkan Mauro Icardi, rakip fileleri tam 14 kez havalandırmayı başardı. Güney Amerikalı yıldız, bu gollerin 10’unu Süper Lig’de, 3’ünü Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 1’ini de gruptaki Manchester United deplasmanında kaydetti.

CiMBOM BiR iLKE iMZA ATABiLiR

Galatasaray, bugünkü maçı kazandığı takdirde hem puanını 7’ye yükselterek gruptan çıkma yolundaki iddiasını daha da güçlendirecek hem de Bayern Münih’i Avrupa kupalarında mağlup eden ilk Türk takımı olarak tarihe geçecek. Alman ekibi bugüne dek Galatasaray ile 2, Beşiktaş ile 4 kez mücadele ederken, söz konusu karşılaşmalarda 5 galibiyet elde etti ve 1’inde berabere kaldı.

Haberin Devamı

SON 20 AVRUPA MAÇINDA TEK MAĞLUBİYET

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 20 müsabakada sadece 1 kez yenildi.

2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 12'si UEFA Avrupa Ligi ile 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi, 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 20 maça çıktı.

Galatasaray, bu süreçte 11 galibiyet ve 8 beraberlik alırken, tek mağlubiyetini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında İspanya temsilcisi Barcelona karşısında yaşadı.

Evinde Manchester United’ı 4-3 yenen Bayern Münih, devamında Copenhagen deplasmanında 2-1’lik galibiyet aldı. Bavyera temsilcisi üst üste 5. Şampiyonlar Ligi’ndeki grup aşamasında henüz mağlubiyet almadı. Grup sürecinde 16 galibiyet ve iki beraberlik alan Münih ekibi, son 7 deplasman maçından da galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Teknik direktörlüğünü Thomas Tuchel’in yaptığı Alman temsilcisinde 8 maçta 9 golü bulunan Harry Kane, en skorer oyuncu konumunda. Onu 8 maçta 6 golü bulunan Leroy Sane takip ediyor. Liginde de yenilgisiz durumda olan Bayern, 20 puanla lider Leverkusen’in 2 puan gerisinde üçüncü sırada.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!