Son Dakika: Fenerbahçe'nin gözdesi Wilfried Zaha'dan geceye damga vuran paylaşım! Zaha'nın eşi Paige de topa girdi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçenin gözdesi Wilfried Zahadan geceye damga vuran paylaşım Zahanın eşi Paige de topa girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2023 12:03

Fenerbahçe'nin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Wilfried Zaha için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli ekibin teklifini düşünmek için süre istediği öne sürülen yıldız futbolcudan gelen paylaşım geceye damga vurdu. Öte yandan Zaha'nın eşi Paige Zaha da konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve son olarak sarı - lacivertlilerden süre istediği belirtilen Wilfried Zaha'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan yıldız futbolcu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kafası karışmış emoji ifadesini kullandı. Yıldız futbolcunun söz konusu paylaşımı, Türk taraftarların büyük ilgisini çekti. 30 binden fazla yorum alan paylaşım, 5.6 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Crystal Palace ile sözleşmesinin sonuna gelen ve bonservisini eline alan 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 28 maçta 7 gol - 3 asistlik bir performans sergiledi.

FENERBAHÇE'Yİ SEVİNDİREN GELİME

Sky Sports'un haberine göre; Steven Gerrard'ın başında olduğu Al-Ettifaq kulübü, Wilfried Zaha transferinden çekildi. Masada sadece Crystal Palace'ın ver Fenerbahçe’nın teklifleri var. Yetenekli futbolcu, iki tekliften birini seçmek için düşünüyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin son temasının ardından sarı lacivertli kulübe yanıt veren Wilfried Zaha, düşünmek için biraz daha süre istedi.

Son Dakika: Fenerbahçenin gözdesi Wilfried Zahadan geceye damga vuran paylaşım Zahanın eşi Paige de topa girdi

ZAHA'NIN EŞİ DE TOPA GİRDİ: MESAJ ATMAYIN

Zaha'nın eşi Paige Zaha, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Verdiğiniz tüm destek için teşekkürler. Aileme ve arkadaşlarıma mesaj göndermekten vazgeçerseniz çok minnettar kalırım. Bunaltıcı olabiliyor." ifadelerini kullandı.

Zaha'nın ağabeyinin Fenerbahçe'ye sıcak olduğu bilinirken eşinin İngiltere'de kalmayı tercih edeceği ifade ediliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!