Son Dakika | Fenerbahçe'den Mauricio Lemos atağı! Barcelona'yı reddetmişti ama...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Fenerbahçeden Mauricio Lemos atağı Barcelonayı reddetmişti ama...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2020 16:28

Fenerbahçe'de stoper takviyesi için hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibin, Las Palmas forması giyen Mauricio Lemos ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Peki Fenerbahçe'nin ilgilendiği Mauricio Lemos kimdir?

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İspanya La Liga 2 ekiplerinden Las Palmas forması giyen savunmacı Mauricio Lemos'un transferini bitirdi.

La Provincia'da yer alan habere göre; sarı lacivertli kulüp, Uruguaylı stoper ile anlaşmaya vardı ve resmi açıklama ilerleyen saatlerde yapılacak.

Bu sezon 27 resmi maçta forma giyen Mauricio Lemos, takımına 1 gollük katkı sağladı.

Mauricio Lemos'un kulübü Las Palmas ile sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

3 MİLYON DOLARLIK RESMİ TEKLİF

Öte yandan TRT Spor, Fenerbahçe'nin Mauricio Lemos için oyuncunun kulübü Las Palmas'a 3 milyon dolar teklif ettiğini iddia etti.

BARCELONA'YI REDDETTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

24 yaşındaki futbolcu, 2017 yılında verdiği demeçte Barcelona'dan gelen transfer teklifini reddettiğini öne sürmüştü.

Haberin Devamı

Mauricio Lemos'un o dönem yaptığı açıklama şu şekildeydi:

"Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, benimle ilgilendilerini ve bana bir şans vermek istediklerini söyledi. Ben o sırada Las Palmas'la kontrat görüşmeleri yapıyordum. Rubin Kazan'dan satın alma opsiyonuyla kiralanmıştım ve eğer işleri yolunda gitmezse Rusya'ya dönecektim. Zorlu bir yaz dönemiydi. Geleceğimin ne olacağını bilmiyordum. Ailemle de konuştuktan sonra Barcelona'nın teklifini geri çevirdim. Birçok oyuncu kulüplerin isminin büyüsüne kapılarak transfer oluyor ama ya sonra? Eğer büyük bir kulübe transfer olacaksam, düzenli olarak forma giymek isterim. Şu an parayı değil, oyuncu olarak kendimi geliştirmeyi istiyorum"

Mauricio Lemos kimdir?

28 Aralık 1995 yılında Uruguay'da doğan Mauricio Lemos futbola ülkesinde başladı. Daha sonra Rubin Kazan'a transfer olan Mauricio Lemos buradan Las Palmas'a geçti. Daha sonra yarım sezon Sassuolo'da kiralık oynayan Mauricio Lemos, Las Palmas'a geri döndü. 1.87 cm boyundaki oyuncu stoper olarak görev yapıyor ve sağ ayağını kullanıyor. Mauricio Lemos 2 kere Uruguay Milli Takımı formasını giydi. Lemos'un sözleşmesi 2021 yılında sona erecek.

Haberin Devamı

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!