Son dakika: Fenerbahçe'de tüm yollar Emre Belözoğlu'na çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçede tüm yollar Emre Belözoğluna çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2021 07:00

Fenerbahçe'de görev yaptığı 10 maçta takıma cesur futbol oynatması, futbolcular tarafından sevilmesi, yabancı teknik adamın getireceği yüksek maliyet ve risk, Emre Belözoğlu’nun devam etme ihtimalini güçlendiriyor. Başkan Ali Koç'un yeni hocayı bu hafta açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Spor Arena/Süleyman ARAT Geride bıraktığımız sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe’de, yeni sezonda da teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu öne çıkıyor.

Kulislerde Joachim Löw, Sergiy Rebrov, Zlatko Dalic, Lucien Favre, Bruno Labbadia isimleri dolaşmasına rağmen başkan Ali Koç, camiayı tanıyan ve futbolcular tarafından sevilip sayılan Belözoğlu ile yola devam etmeye çok yakın görünüyor. Koç’un geçtiğimiz hafta başkan adaylığını açıkladığı basın toplantısında, “Gelecek sezonun kadrosu yüzde 70 hazır” vurgusu yapması da, bu takımı kuran ve oyuncular üzerinde büyük etkisi olan Belözoğlu’nun en kuvvetli aday olduğunun işareti oldu.

Sarı lacivertli futbolcular arasında özellikle Mesut Özil, Jose Sosa, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan’ın Belözoğlu’nun devam etmesini istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

YABANCI TEKNİK ADAM ÇOK RİSKLİ

Ali Koç’un halen kurmaya çalıştığı yönetimi, Emre Belözoğlu konusunda ikna etmekte zorlanmayacağı ifade ediliyor. Belözoğlu’nu en kuvvetli aday yapan ikinci unsur ise özellikle yabancı teknik adamların maddi ve manevi açıdan risk taşıması. Bilindiği üzere Süper Lig’de 14 sezondur hiçbir yabancı hoca şampiyon olamadı. Bunun yanı sıra, getirilecek yabancı bir teknik adam ile ekibinin alacağı ücret, sözleşmesine konacak tazminat maddesi ve en az 4-5 yüksek maliyetli transfer isteyecek olması da bu ihtimalin gerçekleşme şansını sıfıra indiriyor. Koç’un bu hafta içinde açıklama yaparak, konuyu netleştirmesi bekleniyor.

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!