Son Dakika: Fenerbahçe'de Nazım Sangare ile yollar ayrıldı! İşte yeni takımı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede Nazım Sangare ile yollar ayrıldı İşte yeni takımı...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2023 17:03

Fenerbahçe, Nazım Sangare ile yolların ayrıldığını açıkladı. Deneyimli futbolcu, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e imza atti.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Nazım Sangare ile yollar ayrıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada; "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızın oyuncusu Nazım Sangare ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma ile sona erdirilmiştir. Nazım Sangare’ye bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

YENİ TAKIMI AÇIKLANDI

Fenerbahçe'den ayrılan Nazım Sangare'nin yeni durağı Fatih Kaaragümrük oldu.

"A Milli futbol takımımızın formasını da giyen başarılı sağ bek oyuncusu Nazım Sangare ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Nazım Sangare’ye takımımıza hoş geldin diyor, Karagümrük forması ile başarılar dileriz."

Son Dakika: Fenerbahçede Nazım Sangare ile yollar ayrıldı İşte yeni takımı...

 

Haberin Devamı

NAZIM SANGARE'NİN KARİYERİ

Babası Gineli annesi Türk olan ve Türk Milli Takımı'nı seçen 29 yaşındaki sağ bek, Aachen, Gladbach, Düsseldorf, Osnabrück'te oynadıktan sonra 2017'de Antalyaspor ile Türkiye'ye geldi.

3 sezonluk başarılı performansının ardından 1.75 milyon euro bonservisle Fenerbahçe'ye transfer olan Sangare, 114 Süper Lig maçında 5 gol atıp 9 asist yaptı.

Nazım Sangare, Türk Milli Takım formasını 6 kez terletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!