Son Dakika: Fenerbahçe'de 5 ayrılık an meselesi! İşte yolcuların talipleri...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede 5 ayrılık an meselesi İşte yolcuların talipleri...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 09:32

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Maribor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, bir yandan da Süper Lig'deki ilk maçına hazırlanırken, diğer yandan da transfer için çalışmalarına devam ediyor. Orta saha ve hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, Rade Krunic, Wilfred Ndidi ve Cengiz Ünder için görüşmelerini sürdürüyor. Bir yandan da takımda düşünülmeyen isimler için karar vermeye hazırlanan Fenerbahçe'de 5 isimle yollar ayrılacak. İ

Haberin Devamı

Süper Lig öncesi Fenerbahçe'de yabancı oyuncu sayısı an itibarıyla 16'ya ulaştı. 14 yabancı oyuncu kuralının uygulandığı ligde, kontenjanda yer açabilmek için kolları sıvayan Sarı-lacivertli yönetim en az 2 oyuncu ile daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Son olarak Joao Pedro'nun Gremio'ya, Diego Rossi'nin de Columbus Crew'e transferlerinin ardından Fenerbahçe'de ayrılıklar devam edecek. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda yer alan isimlere yönelik talipler dikkat çekiyor.

AYRILMALARI AN MESELESİ

Kontenjanda yer açmayı planlayan teknik direktör İsmail Kartal, kadroda düşünmediği ve Avrupa kadrosuna dahil etmediği isimlere de veda edecek.

Fanatik'te yer alan habere göre; bu doğrultuda eğer sakatlığı bulunan Lincoln'ün sözleşmesi dondurulmaz ise iki yabancıyla yollar ayrılacak.

Haberin Devamı

Kendisine kulüp bulması söylenen Gustavo Henrique ile birlikte Suudi Arabistan'a gitmesi an meselesi olan Willian Arao ile yolların ayrılmasıyla birlikte yabancı sayısı 14'e düşmüş olacak.

BATSHUAYI'YE 11 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Edin Dzeko transferiyle ilk 11'deki yerini bu sezon muhtemelen kaybedecek olan Michy Batshuayi'nin takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Suudi Arabistan ve İtalya'dan Roma'nın ardından son olarak Fransa'da geçen sezon harika bir performans gösteren Lens, Batshuayi için harekete geçti. 43 milyon Euro'ya Lois Openda'yı Leipzig'e satan Sarı-kırmızılıların, Belçikalı forvet için 11 milyon Euro civarında bir teklif yaptığı bildirildi.

Tecrübeli oyuncuya da senelik 2.1 milyon Euro öneren Lens'le pazarlıkların devam ettiği bildirildi. Fransız basınında Lyon'dan Ekambi'nin de Kanarya'ya gelmesi halinde Batshuayi'nin gidişinin önünün açılacağı yorumları yapıldı.

NAZIM SANGARE, PENDİK YOLUNDA

Süper Lig'in yeni takımlarından Pendikspor'un, Nazım Sangare'ye talip olduğu bildirildi.

SERDAR DURSUN'A SAMSUNSPOR İLGİSİ

Öte yandan Yılport Samsunspor'un ise Serdar Dursun için yakında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!