Son Dakika | Erol Bulut kararını verdi! Jose Sosa...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2020 08:35

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Hatayspor karşısında kadroda 3 değişikliğe hazırlanıyor. Genç hoca, Rize'de 11'de şans verdiği Zanka, Tolga ve Ferdi'yi kulübeye çekmeyi, bu 3 ismin yerine de yeni transferler Lemos, Sosa ve Valencia'yı sahaya sürmeyi planlıyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transferlerin ardından yaşanan kadro zenginliği teknik direktör Erol Bulut'un elini güçlendiriyor. İlk hafta Rize karşısında 2-1'lik skorla kazanan Sarı-Lacivertliler'de ikinci yarıda forma giyip, galibiyette büyük pay sahibi olan Jose Sosa ile Enner Valencia'ya ilk 11 yolu gözüktü. Hatay karşısında Tolga Ciğerci'nin yerine Arjantinli süperstarın, Ferdi’nin yerine de Valencia'nın görev yapması bekleniyor.

Genç çalıştırıcı bir değişiklik de savunmada yapmayı planlıyor. Bulut’un, geldiğinden bu yana performansıyla bekleneni veremeyen Zanka'nın yerine formayı yeni transfer Mauricio Lemos'a vermeyi düşünüyor. Bu nedenle de başarılı hocanın, 3 isme de 'hazır olun' mesajı gönderdiği öğrenildi. Öte yandan sakatlığını tamamen atlatan Novak'ın da geniş kadroda şans bulması bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!