Son dakika: Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile ilk antrenmanında! Volkan Demirel ve Selçuk Şahin...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2021 18:50

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un görevinden ayrılmasının ardından takımın yeni teknik direktörü olan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe teknik direktörü olarak ilk idmanına çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından Emre Belözoğlu dönemi resmen başladı. Belözoğlu, Fenerbahçe'nin yaptığı antrenmanda takımın başında ilk kez teknik direktör olarak yer aldı.

Süper Lig'in 32. haftasında 5 Nisan Pazartesi günü Yukatel Denizlispor'u konuk edecek Fenerbahçe, bu karşılaşmanın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde Emre Belözoğlu yönetiminde başladı.

FENERBAHÇE PAYLAŞTI

Fenerbahçe Kulübünün sosyal medya hesabından, "Teknik sorumlumuz Emre Belözoğlu yönetiminde ilk antrenmanımız." ifadeleriyle yapılan paylaşımda, Belözoğlu'nun sarı-lacivertli takımın başında bulunduğu idmanın fotoğraflarına yer verildi.

Belözoğlu, idman öncesinde takımla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi

İŞTE EMRE BELÖZOĞLU'NUN SÖZLERİ

Haberin Devamı

İdman öncesinde takımla bir araya gelen Emre Belözoğlu, ortada başarı ya da başarısızlık varsa bir kişiye bir ekibe mal edilemeyeceğini söyledi. Emre Belözoğlu, takımla karşılıklı olarak yollarını ayrılan Erol Bulut ve ekibinin de ciddi katkıları olduğunu dile getirdi.

Emre Belözoğlu’nun açıklamaları şu şekilde: "Bizler bugünden itibaren son 10 maçı her puanın içindeki her zerresine talip bir şekilde idmandan maça tesisten maça inanıyorum beraberce çalışacağız. Sonun güzel olacağına yürekten inanıyorum. Burada bulunan herkesin de yürekten inandığına eminim. Çok uzun da konuşmak istemiyorum diğer arkadaşlarımız da milli takımlardan gelecek arkadaşlarımız da olacak. Bugün biraz daha temaslı biraz daha adaptasyon amaçlı bir antrenman yapacağız. Ben içinizden biriyim, sahada beraber oynadığım arkadaşlarım var, kader birlikteliği yaptığım çok değerli arkadaşlarım var bizimle birlikte olan. Fenerbahçe’nin başarısı için, keyif alacak şekilde birbirine inanan, birbirine güvenen bir takım.. 30 hafta buraya getirdik. Erol hocanın ve ekibinin de çok ciddi katkıları var. Ortada bir başarı ya da başarısızlık varsa bir kişiye, bir ekibe mal edilemez. Beraberce sahipleneceğiz başarıyı da başarısızlığı da. Allah utandırmasın inşallah bugünden itibaren hepimizi. İnanıyorum iyi olacak tekrar hepimiz için hayırlı olsun."

Haberin Devamı

İÇİNİZDEN BİRİSİYİM

Ben içinizden birisiyim. Sahada beraber oynadığım, kader birliği yaptığım çok değerli arkadaşlarım var.

BAŞARI VEYA BAŞARISIZLIK VARSA...

30 hafta buraya kadar getirdik. Erol Hoca ve ekibinin de çok katkısı var. Ortada başarı ya da başarısızlık varsa bir kişiye mal edilemez.

Son dakika: Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile ilk antrenmanında Volkan Demirel ve Selçuk Şahin...

VOLKAN DEMİREL VE SELÇUK ŞAHİN DETAYI...

Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan Demirel ve Selçuk Şahin de Fenerbahçe antrenmanında sahadaki yerlerini aldılar.

Ligin geri kalan haftalarında, sarı lacivertli yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda futbol takımının teknik sorumluluğunu üstlenecek olan Emre Belözoğlu, antrenmanda futbolcularla bir görüşme gerçekleştirirken sarı-lacivertli ekip daha sonra ligin 32'nci haftasında oynayacakları Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

Haberin Devamı

TAKIMIN BAŞINDA YER ALACAK

Sarı-lacivertli ekipte sportif direktörlük görevinde bulunan Emre Belözoğlu, teknik sorumlu olarak sezon sonuna kadar takımın başında yer alacak.
Emre Belözoğlu, futbolculuk kariyeri devam ederken önce UEFA B sonrasında ise UEFA A lisans kurslarını bitirdi. Yarından itibaren takıma antrenman yaptırmaya başlayacak olan Emre Belözoğlu, geçtiğimiz sezon futbolcu olarak sözleşmesi devam ettiği için takımın başına getirilememişti.

Son dakika: Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile ilk antrenmanında Volkan Demirel ve Selçuk Şahin...

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!