Son Dakika | Arda Turan'dan Fatih Terim açıklaması: "Canım hocam..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2020 18:01

Arda Turan, corona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili CNN Türk'e özel açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Futbolcu Arda Turan, corona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili CNN Türk'e özel açıklamalar yaptı.

İşte tecrübeli oyuncunun açıklamaları: "Öncelikle Fatih hocamdan haberler aldım. Hem Galatasaray camiasına, Abdurrahim abiye, canım hocama çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu hastalığı yenme konusunda öncü olacaktır. Merve ve Buse'ye de geçmiş olsun diliyorum.

"Gayet iyi durumda"

Dün akşam yakınları ile görüştüm. Gayet iyi durumda. Her zaman olduğu gibi dimdik ayakta. Üzücü ama hoca üstesinden gelecektir. Evde kalmamızın virüsü taşımamamızın ne kadar olduğunu gösterdi bize.

TRTSpor'a bağlanan Arda, Terim'le konuşma fırsatı bulduğunu belirtirken, "Fatih Terim ile görüşme fırsatım oldu, sesi gayet iyi geliyordu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Hastaneden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in klinik bulgularının iyi olduğu belirtilerek, "Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" denildi.

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın 

İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!