Son Dakika: Adana Demirspor'da Samet Aybaba'dan Balotelli açıklaması! "Oyundan çıktıktan sonra..."

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Adana Demirsporda Samet Aybabadan Balotelli açıklaması Oyundan çıktıktan sonra...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2021 00:40

Süper Lig'in 3. haftasında Konyaspor'la sahasında 1-1 kalan Adana Demirspor'da teknik direktör Samet Aybaba, oyundan alınmasına tepki gösteren Mario Balotelli ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-1 berabere kaldıkları Konyaspor maçının ardından Balotelli'nin gösterdiği tepkiyle ilgili konuştu.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamasında Aybaba, "Çok basit goller yiyoruz" diyerek başladığı açıklamasına Mario Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra sinirli hareketler göstermesinin normal olduğunu söyleyerek devam etti. Aybaba, "Mario Balotelli oyundan çıktıktan sonra sinirlenmiş olabilir. Her oyuncu, oyundan çıktığı için sinirlenir. Bakarız, ne dedi ne demedi bilmiyoruz. Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz." sözlerini kullandı.

Adana Demirspor'un büyük umutlar beslediği Belhanda ile ilgili ise Aybaba, "Belhanda bizim iyi oyuncumuz. Oyuncularımızı tartışacak değiliz. Performansını tartışacağız. Onu ben takım kaptanı yaptım. Başkandan rica ettim. Biraz daha sorumluluk verdik. O da katkı vermeye çalışıyor. Son derece memnunum. Sorunumuz yok." diye konuştu.

Haberin Devamı

İLHAN PALUT: 1 PUAN BİZİM İÇİN KAZANÇ

İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü ilhan Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, bunu sürdürme adına bugün Adana'ya geldiklerini belirtti.

Adana'dan da iyi bir sonuçla ayrılmak ve iyi mücadele etmek istediklerini ifade eden Palut, "Demirspor'un da ilk iki maç sonrası kendi sahasında bir reaksiyon içinde olacağı da tahminlerimiz arasındaydı. Beklediğimiz gibi rakibimiz maça çok istekli ve arzulu başladı." dedi.

Palut, ilk yarıda su molasına kadar Adana Demirspor'un oyunun tek hakimi olduğunu belirtti.

Kendilerinin çabuk top kaybettiğine dikkati çeken Palut, şöyle devam etti:

"Bir türlü istediğimiz oyunu oynayamadık ama ilk yarının sonuna doğru kurulan bir denge vardı oyunda. İkinci yarı aslında dengeli bir oyun vardı. Değişikliklerden sıra rakip kalede daha çok oyuncuyla bulunan bir Konyaspor vardı ama Adana Demirspor beklediğimiz organizasyondan golü buldu. Bundan sonra takımım tabiri caizse uyandı ve çok iyi reaksiyon verdi. Net pozisyonlara girmeye başladık ve bir duran topla 1-1 yakaladık."

Haberin Devamı

Palut, beraberlik sonrası rakiplerinin sahasında büyük alanlar olduğunu belirterek, "Belki bunu değerlendirebilirdik ama çok iyi bir günümüzde olduğumuzu söyleyemem bugün adına. Genel manada oyuna baktığım zaman bugün gösterdiğimiz performansla Adana Demirspor deplasmanından aldığımız 1 puanı kazanç olarak görüyorum." dedi.


Bir gazetecinin "Abdülkerim Bardakçı, oyundan sakatlık nedeniyle mi çıktı?" şeklindeki sorusu üzerine Palut, sakatlanmadığını, kendisini iyi hissetmediği için çıktığını kaydetti.

Palut, "Nefes almakta zorlandı. Biliyorsunuz oyuncular çok yoğun maç, antrenman temposu artı Adana'nın hatırı sayılır bir sıcağı var. Bir kaç aksiyona da üst üste girdi. İleri çıkmalarla alakalı ve kendini kötü hissetti. Biz de tabi sporcu sağlığı her şeyden önemli. Riske etmeme adına o değişikliği yaptık." diye konuştu.

Haberin Devamı

Bardakçı'nın transferiyle ilgili bir soru üzerine de Palut, her takım için her oyuncunun transfer olma olasılığı olduğunu belirtti.

Palut, "Ama şu an için böyle bir gelişme var mı, bir görüşmeler var mı derseniz, yok. Abdülkerim bizim için çok önemli bir rotasyon oyuncusu. Onun için ben şahsen takımda kalmasını, bu sezon da bizimle olmasını, üstüne koyarak devam etmesini, düzenli olarak milli takıma çağrılıp ondan sonra da kariyeri için en doğru adımı atmasını tercin ederim." dedi.

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!