Sivaspor Başkanı Mecnun Oytakmaz'dan Fenerbahçe maçı sonrası Pato açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Sivaspor Başkanı Mecnun Oytakmazdan Fenerbahçe maçı sonrası Pato açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2021 21:17

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'da başkan Mecnun Otyakmaz, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Transfer iddialarına yanıt veren Menun Oytakmaz, "Sürekli Pato mesajı atıyorlar, 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon euro isteyen bir oyuncuyu taraftar gerçekten istiyorsa alırız. Pato için en az 3-4 ay lazım" dedi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları müsabakanın ardından stadyum çıkışında gazetelerin sorularını yanıtladı.
Otyakmaz, son günlerde adı Sivasspor ile anılan Pato ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Otyakmaz, “Pandemi bizi çok etkiledi, Avrupa kupaları ve maç trafiği ile birlikte yoğun maçlarımız oldu. Kötü sonuçlar da almıştık. Fakat o süreç bittikten sonra şimdi biraz toparladık ama takımımızda bazı eksikler var. Transferleri hallettik. Kenar ve 10 numara arayışlarımız devam ediyor. Arkadaşlar direkt internetten Pato ile ilgili bana mesajlar atıyorlar bunları görüyor ve duyuyoruz ama 1,5 yıldır oynamamış ve senede 1,5 milyon isteyen bir futbolcuyu taraftarımız istiyorsa hay hay başımızın üzerine alır getiririz” dedi.

“Mesut Özil transferini tebrik ediyorum”

Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferi ile ilgili yöneltilen soruya ise, “Tebrik ediyorum. Bu sene Türk futboluna inanılmaz bir katkı oldu. Bu tür transferlerin de artarak devam etmesini diliyorum. Bizim de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yani Pato’yu alacak olsak, taraftarımızın aşırı isteği yüzünden en az 2 kat pahalıya alabilirdik. Bu da bir hata taraftarımızın yaptığı. Alacağımız oyuncuyu çok istiyormuş gibi davranmak bütçeye zarar veriyor” cevabını verdi.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!