Servet Çetin: "Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2023 00:18

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor, sahasında MKE Ankaragücü'ne 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Servet Çetin ve Tolunay Kafkas, mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 5’inci hafta maçında MKE Ankaragücü’nün deplasmanda Sivasspor’u 3-1 yendiği maçın ardından her iki takımın da teknik direktörü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TOLUNAY KAFKAS: "LİGDEKİ İLK GALİBİYETİMİZİ ALDIK"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Sivas’ta kazanmanın önemli olduğunu belirterek, "İlk yarı takımım geldiğimden beri en vasat oyununu oynadı. Bununda nedeni özellikle geçişlerde çok top kaybı yaptık. Sivas deplasmanları her zaman zor olur. İkinci yarı özellikle rakip oyuncu atılana kadar oyun çok dengeliydi. Fakat genel oyun anlayışımızdan biraz uzak kaldık. Bugün maç kazanmak önemli. Ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Sivasspor’a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SERVET ÇETİN: "BERABERLİĞE ÜZÜLECEKKEN MAĞLUP OLDUK"

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Açıkçası söyleyecek çok bir şey bulamıyorum. Maça çok iyi başladık, golü bulduk. Daha sonra bir pozisyon hatası nedeniyle golü yedik. Ama buna rağmen oyunun hakimiyeti bizdeydi. Net pozisyonlarımız da var. Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk. Bu da bizim canımızı gerçekten çok yaktı. 10 kişi kalmamıza rağmen rakibe pozisyon vermeyip biz pozisyona girdik. Oyuncu arkadaşlarımı yapmış oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. 10 kişi kalınca da bütün planımız bozuldu." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!