Serdar Aziz, Fenerbahçe için bir stoperden fazlası!

Güncelleme Tarihi:

Serdar Aziz, Fenerbahçe için bir stoperden fazlası
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2020 07:00

Forvet Mevlüt’ün ligde henüz gol atamadığı Fenerbahçe’nin bu sezon sürpriz golcüsü Serdar Aziz... 29 yaşındaki oyuncu bu sezon 4 gol attı.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - · Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe’de ayakta kalan isimlerden biri Serdar Aziz oldu... Futbol hayatının en golcü sezonunun geçiren 29 yaşındaki futbolcu, stoper mevkiinde oynamasına rağmen bu sezon forma giydiği 17 maçta 1467 dakika sahada kalarak yüzde 23’lük bir gol ortalaması yakaladı ve forvet oyuncularına adeta parmak ısırttı. Serdar, takımın ligde en golcü üçüncü ismi durumunda.

KAFALARI ADETA PENALTI!

F.BAHÇE’de ileri uçta oynayan Mevlüt Erdinç’in ligde henüz golünün bulunmazken, Rodrigues ve Ozan Tufan 3, Deniz Türüç ve Ferdi 2 ve Miha Zajc 1 golde kaldı. Max Kruse’nin ise 7 golünün 3’ünü penaltıdan attığı göz önüne alınınca, stoper bölgesinde oynayan Serdar Aziz’in 4 golünün olması dikkat çekici bir istatistik olarak göze çarpıyor. Tüm gollerini duran toplarda kafayla atan tecrübeli oyuncunun ceza sahası içinde bulunması kaleciler için penaltı kadar tehlikeli hale geldi.

Haberin Devamı


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!