Şenol Çorlu'dan corona virüsü çağrısı: "Herkes üstüne düşeni yapmalı"

Güncelleme Tarihi:

Şenol Çorludan corona virüsü çağrısı: Herkes üstüne düşeni yapmalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2020 07:00

Fenerbahçe bünyesinde altyapıda görev yapan Şenol Çorlu, corona virüsü salgını nedeniyle liglerin ertelenmesini değerlendirdi ve önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Spor Arena Röportaj / Uğur Yapıcı - Şenol Çorlu, corona virüsü salgını nedeniyle yaşananları değerlendi ve ligin akıbeti hakkında yorumlar yaptı.

"KARARA SAYGI DUYUYORUZ"

"Türkiye'de liglerin ertelenmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Çorlu, "Direkt insan sağlığını erteleyen bir unsur, sporcuyu ve sporcu ailesini toplumdan soyutlayamayız toplumun bir parçasıyız. Bir karar alındı ve buna saygı duyuyoruz." dedi.

Şenol Çorlu, liglerin durumuyla ilgili ortaya çıkan senaryolar hakkında ise "Bu konuların çok iyi irdelenmesi gerekiyor. Hemen verilebilecek bir kararın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Sezon başından beri verilen bir emek var bunun bir şekilde neticelendirilmesi gerekir bunu açık bırakırsanız sık sık gündeme gelir bu işin bir şekilde taçlandırılması lazım ama bunu yaparken hakkaniyet içinde yapmak lazım şu an 6 senaryo hazırlanmış ama başka alternatifler çıkabilir aceleye getirilmemesi gereken bir konu." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI"

Çorlu, "İletişimde olduğunuz yabancı futbolcular var mı, varsa psikolojileri ne durumda?" şeklindeki soruya ise "Sadece yabancı değil bütün futbolcularla görüşüyoruz Fenerbahçe dışında da arkadaşlar var. Hem yerli hem de yabancı sporcuların psikolojisinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum insan sağlığını ilgilendiren bir konu var ve herkes üstüne düşeni yapmalı." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!