Sarı Lacivert rüyada ilk yönetim kurulu toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Sarı Lacivert rüyada ilk yönetim kurulu toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 17:33

Sarı Lacivert Derneği Yönetimi, inşası tamamlanan yeni dernek binasındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Sarı Lacivert Derneği Üyeleri’nin yeni buluşma noktası olacak olan Sarı Lacivert Derneği’nin yeni lokali, Fenerbahçe Stadı’nın hemen karşısında ve Kurbağalıdere’nin yanında, Yoğurtçu Parkı ile de karşı karşıya bulunuyor. Dernek binası, tüm birimlerin tamamlanmasıyla üyelere hizmet vermeye başlayacak.

Derneğin yeni binasıyla ilgili konuşan Sarı Lacivert Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Komsuoğlu, “Sarı Lacivert Dernek binamızın inşasını kısa sürede tamamlayarak üyelerimizin ve Fenerbahçe taraftarlarının güzel vakit geçirebileceği bir mekan yapmak için uğraştık. Kısa sürede binanın tamamını faal hale getireceğiz. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı yeni binamızda ağırladık. İlk yönetim kurulu toplantımızı Ocak ayında burada gerçekleştirdik ve üyelerimizle burada buluşmaya başladık. Yeni binamızın tüm üyelerimize ve tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!