Sargon Duran kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray'ın yeni 'top antrenörü' Sargon Duran hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Sargon Duran kimdir, kaç yaşında, nereli Galatasarayın yeni top antrenörü Sargon Duran hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2022 17:41

Galatasaray ekibinin yeni yardımcısı olan Sargon Duran, teknik direktör Okan Buruk'un talebi üzerine duran top ve taç danışmanı olarak göreve başladı. Bu gelişmenin ardından Sargon Duran hakkında bilgiler taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Sargon Duran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Galatasaray'ın yeni duran top antrenörü Sargon Duran hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Avusturyalı eski futbolcu ve Antrenör Sargon Duran, Okan Buruk'un özel talebi doğrultusunda sarı kırmızılı ekipte duran top ve taç antrenörü olarak göreve başladı.

SARGON DURAN KİMDİR?

Sargon Duran, 31 Ocak 1987 tarihinde Viyana'da doğdu. Temmuz 2018'de Duran, FC Mauerwerk için oynarken Wiener Neustadt'ta Gerhard Fellner'in müdür yardımcılığına atandı. Fellner 2 Mayıs 2019'da görevden alındı ​​ve Duran sezon sonuna kadar geçici teknik direktörlük görevini üstlendi. 35 yaşındaki antrenör, şu anda Avusturya'da 3. Lig ekibi ekibi Wiener Neustadt'ta teknik direktörlük yapıyor.

Şu anda yurt dışında faal olarak çalışan Sargon Duran, teknik ekibe daimi olarak katılmadı. Danışam olarak göreve başlayan Duran, teknik direktör Okan Buruk'un talep ettiği dönemlerde takıma yardımcı olacak.

BAKMADAN GEÇME!