Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Temsilcilerimizin rakipleri

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta Temsilcilerimizin rakipleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2023 16:52

Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle ülkemizi Avrupa’da temsil edecek takımlar belli oldu. 2022-2024 sezonunda Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde kura çekimi tarihleri açıklandı. Peki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? İşte, açıklanan takvim….

Haberin Devamı

 Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur elemesinden devam edecek. Şampiyonlar ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un mücadele edeceği Avrupa Konferans Ligi'nde 2. eleme turu karşılaşmaları, 27 Temmuz ve 3 Ağustos'ta yapılacak. Peki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman? İşte, kura tarihleri…

ŞAMPİYONLAR LİGİ VE UEFA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde 2. eleme turu kura çekimleri, 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Galatasaray, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Fenerbahçe’nin rakipleri 21 Haziran tarihinde belli olacak.

UEFA KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un mücadele edeceği Avrupa Konferans Ligi'nde 2. eleme turu karşılaşmaları, 27 Temmuz ve 3 Ağustos'ta oynanacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!