Sahaya çıkmadan kapıştılar! Derbi öncesi kriz...

Güncelleme Tarihi:

Sahaya çıkmadan kapıştılar Derbi öncesi kriz...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 15:09

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında bilet sayısı krizi yaşandı. Hafta sonu oynanacak olan derbi öncesi Beşiktaş kulübü yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ile Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Metin Doğan arasında bilet sayısı konusunda küçük çaplı tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

Dev derbi için yapılan İl Güvenlik Kurulu toplantısı öncesi Beşiktaş Yöneticisi Hakan Özköse, "Fenerbahçe'ye derbide 2100 bilet değil sadece 1900 bilet veririz" demesi üzerine araya giren Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Metin Doğan “3 kulüp sezon başı genel sekreterleri ile bir protokol yapıldı. Buna göre üç kulüp 107 tl den bilet verecek ve herkes 2100 taraftar getirecek" dedi.

Doğan'ın, "Buna sizin kulübün genel sekreteri de imza attı” demesi üzerine Hakan Özköse hemen araya girdi ve “2100 bilet verirsek o zaman güvenliğe yer veremeyiz. Stadın kapasitesi belli, yüzde 5'i 1900 kişi yapıyor. Geriye kalan kısma güvenlik veremeyiz” dedi.

Bunun üzerine üzerine İstanbul emniyeti "O zaman yan tribünlerden bize yer ayırın" dedi. Bunun üzerine Hakan Özköse, "Buranın biletlerini sattık" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Emniyet ise kendilerine sorulmadan bu biletlerin satılmasına tepki gösterdi, Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Metin Dogan “Biz 2100 yerine stadımızda kendilerine ilk yarıdaki maçta 2300 bilet verdik. 2100 bilet istiyoruz" diye diretti.

EL SIKIŞTILAR
Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse "protokol yüzünden biz sıkıntı yaşıyoruz. Önümüzdeki sezon böyle bir anlaşmaya imza atmayacağız. 2100 bilet anlaşması stadımın kapasitesi yüzünden sıkıntı yaratıyor. Gelecek yıl sadece stadın yüzde 5 kapasitesi olarak imza atacağız" diyerek tepki gösterdi.

Daha sonra Hakan Özköse elini uzattı ve ufak çaplı tartışma yaşadığı Metin Doğan’ın elini sıktı, olay tatlıya bağladı. Derbide 1280 özel güvenlik, 1500 çevik kuvvet, 710 kadrolu ve 426 ücretli olmak üzere 3916 kişi görev yapacak

Sahaya çıkmadan kapıştılar Derbi öncesi kriz...

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!