RUSYA'DA FİNALİN ADI BELLİ OLDU!

Güncelleme Tarihi:

RUSYADA FİNALİN ADI BELLİ OLDU
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 09:36

FIFA Konfederasyonlar Kupası yarı finalinde Meksika'yı 4-1 mağlup eden Almanya, finalde Şili'nin rakibi oldu. Final müsabakası 2 Temmuz Pazar akşamı TSİ 21.00'de oynanacak.

Haberin Devamı

Rusya’da düzenlenen FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda yarı finalde Almanya ve Meksika bir araya geldi. Almanya maçtan; oyuna nazaran oldukça rahat bir şekilde 4-1 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.
Yarı finalde penaltı atışlarında Portekiz’i 3-0 mağlup eden Şili ile finalde karşı karşıya gelecek olan Almanya’nın gollerini Leon Goretzka (6. ve 8. dakikalar), Timo Werner (59. dakika) ve Amin Younes (90+1. dakika) kaydetti.

Kalesinde ilk 10 dakika dolmadan iki gol görerek adeta oyuna 2-0 geride başlayan Meksika maç boyunca %60 civarında topla oynayıp 20’nin üzerinde şut çekse de fileleri ancak 90’da Marco Fabian’ın yaklaşık 35 metreden kaydettiği muhteşem golle bulabildi ve tabelayı 4-1 olarak belirledi.
Almanya ve Şili’yi Krestovski Stadyumu’nda buluşturacak final 2 Temmuz’da TSİ 21.00’de oynanacak. Meksika ve Portekiz’in Otkrytiye Arena’da karşı karşıya geleceği üçüncülük maçı ise 2 Temmuz’da TSİ 15.00’te oynanacak. w

Haberin Devamı

Grup aşamasında Almanya ve Şili’yi arasındaki müsabaka 1-1, Portekiz ve Meksika’yı buluşturan müsabaka ise 2-2 sonuçlanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!