Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Sevindiren haber...

Güncelleme Tarihi:

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Sevindiren haber...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2023 19:14

Real Madrid'e transfer olduktan sonra art arda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz forma giyemeyen Arda Güler'in ilk maçına çıkacağı tarih belirsizliğini korurken yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

İspanyol devi Real Madrid'e rekor bedelle transfer olarak adını dünyaya duyuran Arda Güler, LaLiga ekibinde yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle henüz formasına kavuşamadı.

ÜST ÜSTE TALİHSİZ SAKATLIKLAR

Real Madrid'e transfer olduktan sonra takımla birlikte ABD kampına giden Arda Güler, yaşadığı diz sakatlığının ardından İspanya'da ameliyat oldu ve sezon öncesi kamp döneminde takımla çalışma fırsatı bulamadı. 

Bu sakatlığını atlatan Arda Güler, art arda iki kez farklı sakatlıklar yaşarken mental yönden de zor günler geçirdi.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Sevindiren haber...

DUYGUSAL ANLAR YAŞAMIŞTI

Son sakatlığının ardından çok üzülen Arda Güler, "Ne zaman oynayacak olsam aynı şey oluyor..." şeklinde bir serzenişte bulunmuştu. Arda Güler, 3 kez sakatlanması üzerine, "Bu kötü şans! Yıkıldım! Ne zaman oynayacak olsam... Hep aynı şeyler oluyor." ifadelerini kullanırken gözyaşlarına boğulduğu da belirtilmişti.

Haberin Devamı

SABIRLI OLUNACAK

Milli futbolcunun sakatlığı sonrası teyakkuza geçen Real Madrid, Arda Güler'in geri dönüşüyle ilgili herhangi bir tarih vermeme ve sabırlı olunması kararı aldı. Arda Güler ile yetkililer bir görüşme gerçekleştirdi ve genç yıldıza dönüşü konusunda herhangi bir baskı yapılmayacağı iletildi.

İspanyol ekibe transferi sonrası henüz forma giyemeyen Arda Güler için yeni bir gelişme yaşandı.

Marca'nın haberine göre, 18 yaşındaki milli futbolcunun, bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi. Arda Güler'in geri dönüşü için bir tarih belirlenmediği ve İspanyol ekibinin doktorlarının genç oyuncunun uzun süredir beklenen çıkışını sakin bir şekilde gerçekleştirmek istediği aktarıldı.

DİĞER OYUNCULAR DA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Öte yandan Real Madrid'de sakatlığı bulunan Aurelien Tchouameni'nin de bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı ifade edildi. İspanyol eldiven Kepa Arrizabalaga'nın ise takımla birlikte çalışmalara başladığı ve cumartesi günü Granada'ya karşı oynanacak maçta hazır olmasının beklendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!