Real Madrid Chelsea'ye kaybetse de Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! (Real Madrid 2 - 3 Chelsea)

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Chelseaye kaybetse de Şampiyonlar Liginde yarı finalde (Real Madrid 2 - 3 Chelsea)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2022 09:31

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Chelsea'yi konuk etti. 5 golün atıldığı müthiş maçta Real Madrid, mağlup olsa da adını yarı finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Chelsea'yi konuk etti.

İlk maçı sahasında 3-1 kaybeden Chelsea, Santiago Bernabeu'da oynanan rövanş mücadelesinde inanılmaz bir geri dönüş sergiledi ve skoru 3-0'a kadar getirdi ancak Real Madrid, uzatmalarda golü buldu ve maçı 3-2 kaybetse de yarı finale yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Chelsea, Mason Mount'ın 15. dakikada kaydettiği golle 1-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan İngiliz ekibi, 51. dakikada Rüdiger ve 75. dakikada Timo Werner'in golleriyle skoru 3-0'a getirdi ve bir anda yarı final için avantajı eline aldı.

MUCİZEYE BENZEMA ENGELİ!

Dakikalar 80'i gösterirken sahneye Rodrygo çıktı ve skoru 3-1'e getirerek uzatmalara gidilmesini sağladı. Uzatmalarda ise sahneye Benzema çıktı.

Haberin Devamı

İlk maçta yaptığı hat-trick ile Chelsea'yi tek başına yıkan Fransız forvet, 96. dakikadaki golüyle skoru 3-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid, 3-2 mağlup olmasına karşına yarı finale yükselen taraf oldu.

RAKİBİ CITY YA DA ATLETICO!

Real Madrid'in yarı finaldeki rakibi ise, Manchester City - Atletico Madrid karşılaşmasından turla çıkan taraf olacak. İki takım arasındaki ilk maçı İngiliz temsilcisi Kevin De Bruyne'nin golüyle 1-0 kazanmıştı.

BİR KEZ DAHA TARİHE GEÇTİLER

Şampiyonlar Ligi tarihinde toplamda 15. kez yarı finale yükselen ve turnuvayı en çok kazanan takım olan Real Madrid, tarihte en fazla yarı final gören takım konumuna ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!