Umut Nayir atıyor, Pendikspor kazanıyor

Güncelleme Tarihi:

Umut Nayir atıyor, Pendikspor kazanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2024 10:31

Pendikspor, Süper Lig’in 22’nci haftasında Umut Nayir'in gol attığı maçta Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti ve son 2 maçta 6 puan topladı.

Haberin Devamı

Pendikspor, Süper Lig’in 22’nci haftasında sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti.

Pendikspor’a galibiyeti getiren gollerini 19’uncu dakikada Umut Nayir, 44’üncü dakikada penaltıdan Thiam ve 90’ıncı dakikada Thuram kaydederken; Kasımpaşa’nın golleri ise 6’ncı dakikada kendi kalesine Rassoul ve 25’inci dakikada Gökhan Gül’den geldi.

6’ncı dakikada Kasımpaşa karşılaşmada öne geçti. Ben Ouanes’in pasıyla sol kanatta topla buluşan Hajradinovic, ceza sahası içerisine doğru ortasını açtı. Gelen topa Pendikspor savunmasında Rassoul ters dokundu ve top kaleye yönelerek ağlarla buluştu: 0-1.
11’inci dakikada Pendikspor etkili geldi. Sequeira’nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direğe seken top Umut Nayir’e geldi. Bu oyuncunun tekte dokunuşunda topu kaleci Ali Emre Yanar kurtardı.
19’uncu dakikada Pendikspor beraberliği sağladı. Pendikspor’da savunmadan Rassoul’ün uzun topuyla ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Halil Akbunar, pasını sağ kanattaki Erdem Özgenç’e aktardı. Bu oyuncunun topu kontrol ettikten sonra ceza sahası içerisine ortasına iyi yükselen Umut Nayir’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.
25’inci dakikada Kasımpaşa karşılaşmada tekrar öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Oğulcan Çağlayan, ceza sahası içerisine doğru ortasını açtı. Gelen topu Pendikspor savunmasında Alpaslan Öztürk kafayla uzaklaştırdı. Uzaklaşan topu ceza sahası dışında Gökhan Gül kontrol etti. Bu oyuncunun topu kontrolü sonrası uzaktan sert vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-2.
41’inci dakikada Pendikspor’da sol kanattan Sequeira’nın kullandığı köşe vuruşta topa ceza sahası içerisinde Thiam ve Oğulcan Çağlayan birlikte yükseldi. Gelen top Oğulcan Çağlayan’ın eline çarparak ceza sahası içerisindeki Rassoul’ün önüne düştü. Bu oyuncunun röveşata vuruşunda top üstten dışarıya gitti. Bir süre VAR ile konuşan hakem Burak Şeker, gelen uyarı sonrası pozisyonu izlemeye gitti. Pozisyonu izleyen karşılaşmanın hakemi Burak Şeker, pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi.
44’üncü dakikada Pendikspor, penaltıdan beraberliği sağladı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Thiam, topu ve kaleci Ali Emre Yanar’ı ayrı noktalara göndererek meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-2.
68’inci dakikada Pendikspor gole yaklaştı. Orta alanda topla buluşan Thiam, savunma arkasına sarkan Erencan Yardımcı’yı gördü. Topla kat ederek ceza sahası içi sol çaprazına doğru giren Erencan Yardımcı’nın sert vuruşunda topu kaleci Ali Emre Yaşar kurtardı.
90’ıncı dakikada Pendikspor, Thuram ile golü buldu. Sağ kanatta topla buluşan Erdem Özgenç, ceza sahası içerisine ortasını yaptı. İçeri gelen topa gelişine Thuram vurdu ve top ağlara gitti: 3-2.
Karşılaşma Pendikspor’un 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

BAKMADAN GEÇME!