Pajtim Kasami yeniden Fenerbahçe'nin gündeminde

Güncelleme Tarihi:

Pajtim Kasami yeniden Fenerbahçenin gündeminde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2020 20:23

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon ilgilendiği isimlerden Pajtim Kasami, corona virüs salgınının yarattığı ekonomik etkiler nedeniyle kulübü Sion ile sorunlar yaşarken yeniden sarı-lacivertlilerin gündemine geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında ve yeni sezon öncesi yaz döneminde Sion'un yıldızı Pajtim Kasami'yi gündeme almıştı.

İsviçre basınında Fenerbahçe'nin oyuncuya olan ilgisi geniş yer bulsa da transfer, son anda gerçekleşmemişti.

Bugünlerde ise Kasami, kulübü Sion ile yaşadığı sorunlarla gündemde. Daha önce birçok oyuncuyla problem yaşayan Sion'un başkanı Christian Constantin'in, corona virüs salgını nedeniyle futbola ara verilen dönemde maaş kesintisi talebinde bulunduğu Kasami ve 8 takım arkadaşının takımdan gönderilmesine karar verilmişti.

Geçtiğimiz hafta ise Constantin; Kasami, Ermir Lenjani, Birama Ndoye ve Michael Facchinetti'nin tekliflerini kabul ederek takıma geri döndüklerini açıkladı.

Fanatik'te yer alan habere göre; kriz öncesinde Sion'un en çok kazanan oyuncusu konumundaki Kasami'nin, başkanın teklifini kabul etmiş olmasına rağmen sezon sonunda takımdan ayrılabileceği aktarılıyor.

Haberin Devamı

İsviçreli oyuncunun Fenerbahçe ile yeniden görüşmelere başladığı ve Türkiye'ye transfer olabileceği iddia edildi.


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!