Okan Buruk: Tüm Galatasaraylıları mutlu edecek bir takım kuracağız

Güncelleme Tarihi:

Okan Buruk: Tüm Galatasaraylıları mutlu edecek bir takım kuracağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2022 07:00

Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, umut dolu mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz pazartesi başlayan sezon hazırlıklarının planlandığı şekilde sürdüğünü belirterek, milli futbolcuların katılımıyla çalışmalara yarından itibaren tam kadro devam edeceklerini söyledi. Tüm Galatasaraylıları mutlu edecek bir takım kurmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Buruk şunları söyledi:

Listemiz her gün güncelleniyor

Transfer gündemimiz her gün güncelleniyor. Bir opsiyon çıkıyor, olabilme olasılığına bakıyoruz, görüşüyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Önümüzde çok fazla gün var ama transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Çok fazla alternatifi olan kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Eksiklerimizi çok iyi biliyoruz.

Marcao değerini bulursa gidebilir

Marcao telefonda bana, ‘Gelip işime devam edeceğim’ dedi. Kendisinden memnunum. Eğer kulübümüzün uygun gördüğü değerini bulursa transfer ihtimali var. Forvet hattını alternatifli hale getirmek istiyoruz. Transfer 7 Eylül’e dek devam ediyor ama bu sürenin sonuna kadar beklemeyeceğiz. Diagne’yi de değerlendireceğiz.

Haberin Devamı

Abdülkerim uzun yıllar oynayabilir

Yeni transferlerden Abdülkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak uzun zaman hizmet edebilecek bir futbolcu. Kazımcan da potansiyeli olan bir oyuncu. Ayrılacak futbolcuları henüz belirlemedim. Kampta görmek istediğim oyuncular var. Altyapıdan 16 oyuncumuz da bizimle. En iyilerini kampa götüreceğiz.

Transferde önceliğimiz orta saha, diğer bölgeler bekleyebilir

Hücumda bizim için opsiyon olacak oyunculara ihtiyacımız var. Bu transfer döneminde önceliğimiz orta saha bölgesi. Diğer bölgeler için aciliyet olsa da bekleme şansımız var. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Herkes en iyi oyun ve oyuncuyu istiyor. Biz de takım olarak bu talebe maksimum seviyede cevap vereceğiz. · Taraftarlarımızın önüne zevk aldıkları, hak ettikleri, mutlu oldukları ve tribüne koşarak gelecekleri bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz Bu sene cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü. Tek hedefimiz bu takımı şampiyon yapmak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!