'Obrodovic Pascal’ın kafasını karıştırdı'

Güncelleme Tarihi:

Obrodovic Pascal’ın kafasını karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 19:35

THY Euroleague’de Fenerbahçe'nin deplasmanda Panathinaikos'u 71-58 mağlup ettiği maç sonrasında Hürriyet Gazetesi Basketbol yazarı Ünal Özüak zorlu karşılaşmanın ilk yarısını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Ünal Özüak’ın, maç değerlendirmesi;

Son devre Obradovic Pana’nın sonunu gergef gibi dokudu. İkiz kuleler ve üç dış adamlı beşe  dönmemiz kaçan atışlarının ribauntlarını kazandırsa da yüzde 54’ü bulan üçlük yağmurları dinmek bilmedi. Savunmayı sertleştirip pota altını kulelerimizle kullanmayı fazla kalmadan akıl edebilince işin rengi değişti Dixon kendini bulur gibi olunca farkı Bogdonovic’in can alıcı üçlükleriyle( 23 sayı) farkı son çeyreğe girerken eritip 50-50’ye getirdik skoru.

Önce yakala sonra devir
Berabere girmeyi harika bir geri dönüşle başardığımız son çeyrek futbol gibi kısır skorla tam bizim istediğimiz kıvama geldi. Bu arada Ekpe Udah pota altında bloklarıyla Bourousis’i ezdi. Dixon geri dönüp sayılarına kavuşturdu bizi. Vessely ve Udah resmen pota altında değişe değişe şiir yazdılar. Kalinic’de (16 sayı)performansını mükemmel sayılarla giderek arttırdı. Küs mü acaba? dediğimiz Dixon nefis mahcup etti ve çok muhteşem bir başarıya noktayı koydu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!