Nicolo Zaniolo: Fenerbahçe maçındaki performansım da özür içindi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2023 22:21

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasındaki derbide Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Galatasaray'da oyuncular kupa töreni öncesi açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı oyuncular Barış Alper Yılmaz, Fernando Muslera ve Nicolo Zaniolo kupa töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ZOR GÜNLERDEN GEÇTİK"

Çok mutlu olduklarını kaydeden Barış Alper, "Şampiyon olduğumuz için mutluyum. Büyük bir aileyiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok zor günlerden geçtik. Anın tadını çıkarıyorum ve çok heyecanlıyım. Galatasaray'ın tarihine geçtiğimiz için de ayrıca mutluyum." dedi.

"12 YILDA 6 KUPA ALDIM"

12 yılda 6. şampiyonluğunu yaşadığını söyleyen Muslera, "Geçen hafta amacımıza ulaştık. 12 yılda 6 kupa aldım, gurur duyuyorum tabii ki. Derbiyi 3-0 yendiğimiz için de mutluyum. Hep birlikte çalıştık ve amacımıza ulaştık." diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINDAKİ PERFORMANSIM DA ÖZÜR İÇİNDİ"

Fenerbahçe karşısında attığı iki golün İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartın özrü olduğunu söyleyen Nicolo Zaniolo "Çok mutluyum. İstanbulspor maçında gördüğüm kırmızı kart nedeniyle özür dilerim. Fenerbahçe maçındaki performansım da özür içindi. Biz aile gibiyiz ve çok mutluyuz. İlk geldiğimde kondisyonum çok iyi değildi. Hoca ile fikrim aynı, takım kazanıyorsa, takımı değiştirmemek lazım. Çalışmalara devam ettim ve şans geldiğinde kullanmaya çalıştım. İkinci kupam, Roma'dan sonra Galatasaray'la... Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!