Milli golcü Bertuğ Yıldırım'dan Fenerbahçe yanıtı: Transfer için görüştük

Güncelleme Tarihi:

Milli golcü Bertuğ Yıldırımdan Fenerbahçe yanıtı: Transfer için görüştük
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 18:18

Sezon başında Atakaş Hatayspor'dan Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'e transfer olan Bertuğ Yıldırım; Türkiye'den aldığı teklifler, Volkan Demirel ve Arda Güler'e dair açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Sezon başında Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'dan Rennes'e transfer olan Bertuğ Yıldırım, beIN Sports'ta açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'in Türk futbolu ve futbolcuları için çok büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Bertuğ Yıldırım, "Öncelikle Volkan Demirel'den bahsedeyim. Volkan Demirel, Türk futbolu ve Türk futbolcular açısından büyük bir öneme sahip bir isim. Her zaman her koşulda desteğini hissettiriyor. Onunla çalışmak benim için büyük bir mutluluktu. Türkiye'de her genç oyuncunun çalışmak isteyebileceği bir hoca. İkili ilişkileri çok iyi olan bir hoca. Benim için ayrı bir yere sahip. Sonrasında Nuri Şahin ile çalıştım. Çok özel, donanımlı bir insan. Ben Dortmund'a gideceğini düşünüyordum. Hep aklında vardı yani çünkü gerçekten başarılı işler yaptı Türkiye'de. Dediğim gibi çok donanımlı, her ligde başarılı olabilecek bir antrenör bence. Onun için de çok iyi oldu, hayırlısı olsun diyorum, çok sevindim onun için"

Haberin Devamı

"GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ VE ÖZEL BİR OYUNCU"

Kenan Yıldız'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Bertuğ, "Kenan Yıldız, yakaladığımız bu jenerasyonun en yetenekli oyuncularından bir tanesi bence. Beraber Milli Takım'da oynadık, büyük başarılara koşacağından eminim. Gerçekten çok kaliteli ve özel bir oyuncu. Birçok mevkide oynaması onun için avantaj. Yavaş yavaş daha iyisini yapacağını biliyorum. Gerçekten takdir edilesi bir performans sergiliyor. Milli Takım için EURO2024'te bize katkısı olacağını düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun onun da" diye konuştu.

Milli golcü Bertuğ Yıldırımdan Fenerbahçe yanıtı: Transfer için görüştük

"ARDA'YI İZLEMEK BÜYÜK MUTLULUK VE ZEVK VERİYOR."

Arda Güler'in Real Madrid'deki kariyerine ilişkin konuşan Bertuğ Yıldırım, "Real Madrid maçını takip ettim. Normal Real Madrid maçını izlerken zaten heyecanlanıyordum, bence dünyanın en büyük kulübü. O takımın içinde bir Türk oyuncusunu izlemek büyük mutluluk ve zevk veriyor. Arda, topu ayağına aldığında taraftarı heyecanlandıran özellikli bir oyuncu. Her forvetin arkasında olmasını isteyeceği bir oyuncu. O da EURO2024'te gerçekten çok katkı sağlayacak. İsminden çok söz ettirecek. Dünya futbolunda da Türk futbolcularından adından söz ettireceği için Arda'ya inanıyorum. Çok özel bir oyuncu bence" dedi.

Haberin Devamı

 TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDI MI?

Bertuğ, "Rennes'ten önce Türkiye'den teklif aldı mı?" sorusuna ise "Türkiye'den teklif almıştım. Özellikle Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Ama ortak bir karar verdik. Ben hedefimin Avrupa olduğunu söyledim. Avrupa'dan da teklif vardı. En doğru zamanı bekledim. Fenerbahçe ve diğer büyük takımlarla görüşmüştüm. Tabii ki o takımlarda da oynamak benim büyük bir gurur, başarı olurdu benim için ama ilk hedefim Avrupa'ydı. Tercihimi buradan yana kullandım. Transfer döneminde bana ilgilerinden dolayı o takımlara da teşekkür ederim. Böyle bir karar verdim ve kararımdan şu anda mutluyum." yanıtını verdi.

Fransız ekibinde 19 maçta süre alan 21 yaşındaki Bertuğ Yıldırım, 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!