Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak İşte Fenerbahçenin ilk 11i
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 19:00

Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bu akşam Medipol Başakşehir kendi sahasında güçlü ekip Fenerbahçe'yi konuk edecek. Fenerbahçe'nin maç öncesinde ilk 11'i belli oldu. Aatıf ilk 11'de maça başlayacak. Başakşehir'de savunmacılardan Epureanu’nun kart cezalısı olması, Egemen’in sakat olması, Yalçın’ın kadro dışı bırakılması yönetimi zor durumda bıraktı. Karşılaşma öncesinde tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

M. Başakşehir Fenerbahçe maçı, Türkiye Kupası Yarı Final maçında karşılaşacak olan iki ekip arasında büyük bir çekişmeye neden olacak. Türkiye Kupası'na ulaşabilmek için bir basamak daha atlayacak olan takımlar, kıran kırana mücadele verecek. Peki, M.Başakşehir Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, M.Başakşehir Fenerbahçe maçı öncesi karşılaşma öncesinden bazı detaylar

Medipol Başakşehir Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Medipol Başakşehir Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı 26 Nisan Çarşamba günü saat 20:45'te başlayacak. Mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ
Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, İsmail, Ozan Tufan, Josef de Souza, Mehmet Topal, Aatıf, Lens, Van Persie

Haberin Devamı

Başakşehirli futbolcular tedbirli olarak PFDK’ya sevkedildi.. Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan kupa maçında Fenerbahçe’ye karşı oynayamayacaklar

Bu oyuncular cezaların oranına göre büyük ihtimalle lider Beşiktaş ile hafta sonu lig maçında da forma giyemeyecekler. Ç.Rizespor maçı sonrasında habercilere saldıran Medipol Başakşehirli futbolcuların dosyası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedildi.

PFDK’ya -tedbirli- olarak gönderilen Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan kupa maçında Fenerbahçe’ye karşı oynayamayacaklar. Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan M.Başakşehir 26 Nisan çarşamba günü oynanacak olan maça bu oyuncularından yoksun çıkacak.

YÖNETİMDEN RADİKAL KARAR
Başakşehir’de Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan dünkü yönetim toplantısının ardından kadro dışı bırakıldı. İki oyuncuya para cezası da verildi. Medipol Başakşehir Kulübü ayrıca, Volkan Babacan hakkında, muhabir Selman Kutlu’nun görsel basındaki ifadelerinde kendisine herhangi bir fiili müdahalesi olmadığını belirtmesi dikkate alınarak, TFF’den alınacak kararı takiben değerlendirme yapılmasına karar verdi.

SAVUNMA ÇÖKTÜ
Savunmacılardan Epureanu’nun kart cezalısı olması, Egemen’in sakat olması, Yalçın’ın kadro dışı bırakılması teknik heyeti de savunmayı oluşturma konusunda sıkıntıya soktu. Önce Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları , ardından cezaların oranına göre kalan haftalarda Başakşehir’in stoperlerinden birinin Mahmut olması bekleniyor.

Haberin Devamı

KALE; U-21 VE U-19 TAKIMINDAN OYUNCULARA EMANET
Dev rakiplere karşı Başakşehir’in kalesini U-21 ve U-19 takımından gençler koruyacak. İlk kez Süper Lig maçına çıkacak olan U-21 kalecisi Faruk Çakır ÿ22 yaşında. U-19 kalecisi Ahmet Sait Kıvanç ise henüz 19 yaşında

FUTBOLCULARIN MENAJERLERİ SALDIRIYA UĞRAYAN GAZETİCİLERİ ARADI
Bu arada edinilen bilgiye göre Başakşehir’de olaya karışan bazı futbolcuların menajerlerinin saldırıya uğrayan gazetecileri arayarak aracı olmaya çalıştıkları ve kendilerinden özür dileyerek bir araya gelmeye çalıştıkları belirtildi. Mağdur gazeteciler bu girişime sıcak bakmazken, futbolcuların pişman oldukları ifade edildi.       

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle 2. sıra için olan umudunu artırdı. Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bulunan Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiren sarı-lacivertliler, ligde üst üste 3. galibiyetini elde etti. Puanını 53'e yükselten Fenerbahçe, ikinci Medipol Başakşehir'le puan farkını 4'e düşürdü.      Fenerbahçe, 4. sıradaki Galatasaray'la arasındaki puan farkını ise 4'e yükseltti.                     

5 yıl sonra Türk Telekom Arena'da kazandı      
Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da 5 yıl sonra galip geldi. Seyrantepe'deki statta son galibiyetini 2011-2012 sezonunda Süper Final Grubu'nda 22 Nisan 2012'de 2-1'lik skorla alan sarı-lacivertliler, tam 5 yıl sonra yine Türk Telekom Arena'da galibiyet sevinci yaşadı.                     

Haberin Devamı

6 sezon sonra ilk                     

Fenerbahçe, Galatasaray karşısında 7 yıl sonra ilk kez bir sezondaki iki maçı da kazandı. Sarı-lacivertliler, son olarak 2009-2010 sezonunda Galatasaray'ı ligde iki maçta da mağlup etmişti. Sarı-lacivertliler, bu başarıyı 6 sezon sonra tekrarladı.                   

Fenerbahçe, ligde Galatasaray'a üstünlük kurdu      
Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı da kaybetmedi. Sarı-lacivertliler, rakibi karşısında son yenilgisini 2014-2015 sezonunda 18 Ekim 2014'te 2-1'lik skorla yaşamıştı. Fenerbahçe, daha sonra oynanan 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Fenerbahçe, Galatasaray'a son 3 lig maçında gol şansı da tanımadı.                     

Haberin Devamı

De Souza'dan kritik gol                     

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren De Souza, kritik bir dakikada fileleri havalandırdı. Galatasaray'ın daha etkili oynadığı maçta 90+1. dakikada sahneye çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu, şık bir kafa golüyle takımına 3 puanı getirdi. De Souza, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını ise 4'e yükseltti.              

Van Persie ve Volkan Demirel cezalı                   

Fenerbahçeli futbolcular Robin van Persie ve Volkan Demirel, sarı kart cezalısı durumuna düştü. Bu sezon 4. sarı kartlarını gören iki isim, gelecek hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.                     

BAKMADAN GEÇME!