Markus Gisdol: Her puanın değeri çok büyük

Güncelleme Tarihi:

Markus Gisdol: Her puanın değeri çok büyük
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2024 20:22

Süper Lig’in 23’üncü haftasında İstanbulspor, sahasında ağırladığı Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ve Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sözlerine Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu’na baş sağlığı dileyerek başlayan Osman Zeki Korkmaz, “Bir nebze moral olması açısından ortaya koyacağımız mücadele ve alacağımız galibiyetle küçük bir teselli vermek istedik. Bunu da aslında sahadaki stratejimizle iyi uyguladığımızı düşünüyoruz. Oyunda stratejik olarak daha baskın olan taraf bizdik. Geniş alanları belki hava şartlarından dolayı zeminin ağırlaşmasıyla çok efektif kullanamadık. Yediğimiz golde de aslında zeminin ağırlaşmasının etkisi vardı. Sağlık olsun diyelim. Bizim öncelikli hedefimiz bir oyun kültürü inşa etmek. Kısa vadede bize moral verecek sonuçları almaya, uzun vadede ise oyun kültürü oluşturmaya çalışıyoruz. Oyuncu değişikliklerinde bir rakip takımdan giren oyuncuların profillerine bir de bizim oyuncularımızın profillerine bakabilirsiniz. İzzet Topatar ilk defa bu seviyede bir maça çıktı bugün. Bizim misyonumuz bu. İstanbulspor, bereketli bir toprak gibidir. Oyuncu verdikçe yeni ürünler çıkarır. Biz de bu yeni ürünleri kendi oyun kültürümüze terbiye ederek geleceğin İstanbulspor’unu inşa etmeye başladığımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

Haberin Devamı

MARKUS GISDOL: İKİ TAKIM DA UZUN TOP OYNAMAK ZORUNDA KALDI

Hava şartlarından dolayı iki takımın da uzun top oynamak zorunda kaldığını belirten Markus Gisdol, “Böyle hava şartlarında oynamak çok zordu. Özellikle birinci bölgeden ikinci bölgeye ya da ikinci bölgeden üçüncü bölgeye kısa paslar yapmak çok mümkün olmadı. İki takım da uzun top oynamak zorunda kaldı ve ikinci topları kazanmaya çalıştı. Normalde böyle şartlarda ilk golü atan takım kazanır. Çok şükür biz beraberliği yakalayacak o golü bulduk” ifadelerini kullandı.

“BİZİM NE YAPTIĞIMIZ ÇOK ÖNEMLİ”

Her puanın değerli olduğunu aktaran Gisdol, “Diğer takımların ne yaptığı bizi çok ilgilendirmiyor. Bizim ne yaptığımız çok önemli. Her puanın değeri çok büyük. Geçen haftalarda toplamış olduğumuz puanları bugün ne yazık ki gerçekleştiremedik” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!