Manchester United'da Menajer Erik Ten Hag'dan Galatasaray maçı öz eleştirisi: Cezalandırıldık

Güncelleme Tarihi:

Manchester Unitedda Menajer Erik Ten Hagdan Galatasaray maçı öz eleştirisi: Cezalandırıldık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2023 18:29

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Brentford'u konuk eden Manchester United'da Menajer Erik Ten Hag, 3-2 mağlup oldukları Galatasaray maçıyla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve eleştirilerin hedefi haline gelen Manchester United'da Menajer Erik Ten Hag, Brentford maçı öncesi açıklamalar yaptı.

9 PUAN TOPLAYABİLDİ

Ligde 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşayarak 9 puanla 10. sırada yer alan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı iki karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

ÖZ ELEŞTİRİ YAPTI

Şampiyonlar Ligi ikinci maçında iki kez öne geçtikleri karşılaşmada Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri maçla ilgili konuşan Hollandalı teknik adam, öz eleştiri yaptı.

Brentford ile Old Trafford'da oynadıkları müsabaka öncesi konuşan Erik Ten Hag, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray mücadelesine de değindi.

HATALARA DİKKAT ÇEKTİ

Savunmada hatalar yaptıklarını kaydeden Hollandalı menajer, "Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada yakaladığımız fırsatlardan tam olarak yararlanamadık. Savunmada yaptığımız hatalar ve konsantrasyon eksikliği sebebiyle cezalandırıldık. Sonuç olarak rahat bir şekilde kazanabileceğimiz karşılaşma yenilgiyle sonuçlandı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!