Manchester United'da Altay Bayındır'ı yıkan haber! Tam kaleyi devralıyor derken...

Güncelleme Tarihi:

Manchester Unitedda Altay Bayındırı yıkan haber Tam kaleyi devralıyor derken...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 07:58

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan ancak 1 dakika bile süre alamayan Altay Bayındır, Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası için milli takıma katılmasıyla kaleyi devralacaktı. Milli file bekçisine Onana'dan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Altay Bayındır 1 dakika bile forma şansı bulamamıştı.

ONANA'DAN TARİHE GEÇEN 'KÖTÜ' PERFORMANS

Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Lig Kupası'nda maçlara çıkan Manchester United'da kaleyi, Andre Onana korudu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la aynı grupta yer alan Manchester United, kalesinde 15 gol görerek bu sayıya ulaşan ilk İngiliz kulübü olarak tarihe geçti. Andre Onana'nın performansı da Şampiyonlar Ligi maçlarında çok eleştirildi.

Premier Lig'de de sezona kötü başlayan Onana, son dönemde toparlamış bir görüntü çiziyordu.

ALTAY BAYINDIR KALEYİ DEVRALIYOR DERKEN KÖTÜ HABER!

Sezon başından bu yana takımında süre bulamayan ve yedek soyunan Altay Bayındır, Onana'nın Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı kampına katılmasıyla kaleyi devralacaktı.

Haberin Devamı

İlk maçı için gün sayan milli file bekçisine kötü haber geldi.

Kamerun Futbol Federasyonu ile görüşen Manchester United, Andre Onana'nın iki maçta daha forma giyip kampa öyle katılması konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Andre Onana'nın 8 Ocak'taki Wigan Athletic ve 14 Ocak'taki Tottenham maçlarında görev yapıp ardından milli takıma gitmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili konuşan Erik Ten Hag; "Andre Onana için Kamerun Futbol Federasyonu ile sürekli konuşuyoruz. 14 Ocak'ta oynanacak Tottenham maçında bizimle olur mu bilmiyorum ama 8 Ocak'taki Wigan Athletic maçında kalede olacak." dedi.

Manchester Unitedda Altay Bayındırı yıkan haber Tam kaleyi devralıyor derken...

15 OCAK'TA KAMERUN'UN MAÇI VAR

14 Ocak'taki Tottenham maçında forma giyeceği de konuşulan Onana, maçın ardından apar topar Fildişi Sahili'ne gidip 15 Ocak'ta Kamerun'un Gine ile oynayacağı maça çıkmak durumunda kalacak.

DE GEA İDDİASI!

Onana'nın Wigan ve Tottenham maçlarında oynayacağnı hesap edersek Altay Bayındır'ın fikstürün devamındaki Wolverhampton, West Ham United ve Aston Villa maçlarında kaleyi koruması bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan İngiliz basını geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın ara transfer döneminde eski kalecisi David De Gea'yı kadrosuna katabileceğini iddia etmişti.

BAKMADAN GEÇME!