Fenerbahçe 3-0 Kayserispor / Maç sonucu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 3-0 Kayserispor / Maç sonucu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2024 23:45

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi.

Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0 yendi.

Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 18'de Batshuayi, 43'te Djiku ve 59'da Çağlar Söyüncü kaydetti.

Fenerbahçe, bu galibiyetle ligdeki puanını 93 yaptı. Kayserispor ise 41 puanla 13. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR 

4. dakikada Cengiz Ünder’in sağ taraftan verdiği pasta topla buluşan Tadic’in ceza sahası içi sol çaprazdan sol ayağının dışıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Bilal’de kaldı.

11. dakikada Tadic’in pasında Fred’in ceza sahası içi sol çaprazdan sert vuruşunda top kaleci Bilal’in müdahalesiyle oyun alanına geri döndü.

Haberin Devamı

18. dakikada Tadic’in pasında topla buluşan Batshuayi’nin penaltı noktasının hemen gerisinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Bilal’in sağından ağlarla buluştu. 1-0

25. dakikada Livakovic’in uzun pasında savunma arkasına sarkan Oosterwolde’nin ceza sahası içine kadar girip sol çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Bilal’in kurtarışı sonrası top oyun alanına geri döndü.

36. dakikada Szymanski’nin pasında topla buluşan Tadic, ceza sahası içi sol çaprazdan dar bir açıdan şutunu çekti. Kaleci Bilal, uzak köşeye yönelen topu kornere çeldi.

43. dakikada Oosterwolde, rakiplerini çalımlayarak sol taraftan ceza sahası içine girdikten sonra yerden pasını gönderdi. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top Djiku’nun önünde kaldı. Bu oyuncunun sağ ayağıyla sert vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0

48. dakikada Batshuayi’nin ara pasında Ferdi’nin sağ çaprazdan bekletmeden yaptığı vuruşta kaleci Bilal topu çeldi.

50. dakikada Nazon’un pasında topla buluşan Cardoso’nun ceza sahasına girmeden sol çaprazdan sert vuruşunda top kaleci Livakovic’de kaldı.

59. dakikada Szymanski’nin sağ taraftan ortasında altıpas içinde Çağlar Söyüncü, topu ağlara gönderdi. 3-0

82. dakikada Fred’in pasında Mert Hakan'ın sağ çaprazdan vuruşunda top kaleci Bilal'den döndü. Pozisyonun devamında Attamah topu kornere gönderdi

Haberin Devamı

88. dakikada Serdar Dursun ile yaptığı duvar pası sonrası çalımlarla ceza sahası içine giren Fred’in karşı karşıya pozisyonda vuruşunda meşin yuvarlak sol kale direğinin dibinden auta gitti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN İLK GOL
ÇAĞLAR SÖYÜNCÜDEN İLK GOL

Fenerbahçe'nin milli savunmacısı Çağlar Söyüncü, 59. dakikada attığı golle sarı lacivertli takımdaki ilk golünü kaydetti.

DJIKU'DAN KLAS VURUŞ
DJIKUDAN KLAS VURUŞ

Fenerbahçe'nin stoperlerinden Alexander Djiku, ön liberoda başladığı maçta güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı.

BATSHUAYI ÖNE GEÇİRDİ
BATSHUAYI ÖNE GEÇİRDİ

Fenerbahçe, mücadelenin 18. dakikasında Michy Batshuayi'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

 

"İLAVE MOTİVASYONA İHTİYAÇ YOK"
İLAVE MOTİVASYONA İHTİYAÇ YOK

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas: "Böyle bir maçta oyuncularımızın ilave bir motivasyona ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu stadyumda büyük ve önemli bir takıma karşı oynamak, başarılı olmak için cesur olmalı, çok iyi olmalıyız, fazla pozisyon vermemeliyiz. Bunu yapabileceğimizi düşünüyoruz. Sahada karşımıza çıkanı almak için hazırız."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!