Ligde fırtına gibi esen Gaziantep'in sırrı! Sumudica'nın o konuşması damga vurmuştu...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2020 14:18

Süper Lig'de oynadığı son 12 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica'nın 21 Eylül'de yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu.

Haberin Devamı

Spor Arena- 14 haftası geride kalan Süper Lig'de Gaziantep FK rüzgarı esiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Gaziantep FK, sonradan oynadığı 12 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica'nın öğrencileri, Galatasaray mağlubiyeti sonrası art arda 4 beraberlik almıştı. Bu bölümde koltuğu sallana Sumudica, eleştirilere rağmen görevine devam etti.

Bazı maçların sonunda tribüne gönderilen ve cezalar alan Sumudica, bu hareketleri sebebiyle eleştiriler alsa da takımını çıkışa geçirmeyi başardı.

Gaziantep FK, ilk hafta sonrası oynadığı 12 maçta 6 galibiyet 6 beraberlik alarak zirve yarışına dahil oldu. Güneydoğu ekibi 6. hafta sonrasında ise 6 galibiyet 2 beraberlik topladı.

Öte yandan Gaziantep FK, Türkiye Kupası'nda oynadığı iki maçta da galip gelerek tur atladı.

Haberin Devamı

SUMUDICA'NIN TAKIMI ÇIKIŞA GEÇİREN KONUŞMASI

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, 20 Eylül'de Fatih Karagümrük ile son dakikalarda yenilen golle berabere kalmalarının ardından antrenmanda takımına tarihi bir konuşma yapmıştı.

Oyuncularını etrafa toplayan Sumudica; "Eğer sorumluluğunuz olmazsa hiçbir şey yapamayız. Bu sorumluluk herkes için. 50 saniyede 3 milyon TL kaybettik maaşlarımızda. 30 bin TL de primden olduk. İki puan kaybettik, 14. sıradayız. Şimdi ise korkuya kapıldık. Göztepe'ye gideceğiz, orada da kaybedersek ne olacak? Ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Neden? Çünkü son saniyeleri oynamaya hazır değilsiniz. Neden konuşmuyorsunuz? Söyleyin bana neden konuşmuyorsunuz? Arkanızdaki tesis çalışanlara bakın! Onların ne kadar maaş aldıklarını biliyor musunuz? bin 500 veya 2 bin TL alıyorlar. Deli gibi malzeme taşıyorlar sizler için. Ve siz 50 saniye içinde her şeyi mahvettiniz! Neden? Size her şeyi anlattım, uyardım. Ama siz her şeyi yok ettiniz!" sözlerini kullanmıştı.

Sumudica takıma yaptığı bu konuşma, günlerce konuşulmuştu. Gaziantep FK, o günden sonra ligde maç kaybetmedi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Misli.com'a üye ol, Sanal Oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!