Kırkpınar Ağası'ndan İsmail Balaban'a çağrı! Survivor'dan ayrıl, zararını ben karşılarım!

Güncelleme Tarihi:

Kırkpınar Ağasından İsmail Balabana çağrı Survivordan ayrıl, zararını ben karşılarım
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 15:19

Survivor 2021’de Ünlüler Takımı’nda mücadele eden İsmail Balaban önceki gün karşı takım oyuncularıyla gerginlik yaşanırken, Gönüllüler’den Uğurtan Dora’nın ünlü sporcu için kullandığı ‘soytarı’ ifadesini kullanırken ayrıca “Zenne gibi oynarsın ancak” dedi. Bu ifadeler güreş camiasının büyük tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Balaban’ın yarışmayı bırakması gerektiğini belirterek “Programı bıraksın gelsin, ne kazanıyorsa desteği ben vereceğim. Kırkpınar Ağası olarak söylüyorum, kendini orada küçük düşürmesin yapılan saygısızlıklara boyunemesin. O Türkiye’nin başpehlivanı” dedi.

Eski başpehlivanlardan Abdullah Ersoy “Bu programı protesto edip şampiyonumuzu çekmeliyiz” derken Türkiye Güreş Federasyonu’nu da Balaban’a sahip çıkmaya davet etti. Bir diğer eski başpehlivan Davut Arslan da Balaban’ın programa katılma kararının yanlış olduğunu savundu.

Pandemi nedeniyle geçen yıl yapılamayan yağlı güreşler bu yıl 16 Mayıs’ta start alacak. Survivor’ın şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Balaban’ın güreş sezonunun başını kaçırması bekleniyor.

Haberin Devamı

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!