Kimse Tottenham’ı istemiyor! Xabi Alonso da reddetti...

Güncelleme Tarihi:

Kimse Tottenham’ı istemiyor Xabi Alonso da reddetti...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2023 11:36

Bayer Leverkusen’in teknik direktörü Xabi Alonso, gelecek sezon hangi takımı çalıştıracağını açıkladı.

Haberin Devamı

Geçici teknik direktör Ryan Mason’a emanet edilen ve teknik direktör arayışını sürdüren İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspurs’a bir kötü haber daha geldi.

Kulüp başkanı Daniel Levy’nin takımın başına getirmek istediği İspanyol teknik adam Xabi Alonso, İngiliz ekibini reddetti.

XABI ALONSO GELECEK SENE DE BAYER LEVERKUSEN’İ ÇALIŞTIRACAK

5 Ekim 2022 tarihinden beri Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’i çalıştıran Xabi Alonso, Alman Bild gazetesine geleceği hakkında bir demeç verdi.

İspanyol çalıştırıcı şunları söyledi: “Hem takımımdan hem de kulüp yönetiminden memnunum. Geleceğim hakkında herhangi bir endişem yok. Önümüzdeki sezonda Bayer Leverkusen’de olacağım.”

Alonso’nun ekibi 32 haftanın sonunda Bundesliga’da 49 puanla 7. Sırada. Alman ekibi, 41 yaşındaki taktisyenin takımı çalıştırdığı dönemde kulüp tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi yarı final etabının ikinci maçı ise bugün (18 Mayıs Perşembe) oynanacak. İtalyan ekibi Roma’nın kazandığı 1-0’lık maçın rövanşı Bayer Leverkusen’in evi olan BayArena’da yapılacak. Maç saat 22.00’da başlayacak.

TOTTENHAM İKİ AYDIR TEKNİK DİREKTÖR ARIYOR

İngiltere’nin köklü takımı Tottenham Hotspurs ise iki aydır geçici teknik direktörler tarafından çalıştırıyor. Spurs lakaplı ekip 26 Mart 2023 tarihinde gerçekleşen İtalyan Antonio Conte’nin ayrılığından beri kalıcı teknik direktörden yoksun.

Bu süreçte Luis Enrique, Julian Nagelsmann gibi teknik direktörlerle görüşen kulüp başkanı Daniel Levy, bu görüşmelerin hiçbirinden olumlu sonuç alamadı. Lacivert beyazlı ekibin rotasını Hollanda Eredivisie ekibi Feyenoord’un teknik direktörü olan Arne Slot’a çevirdiği iddia edildi.

TOTTENHAM PREMIER LİG’DE 7. SIRADA

Teknik direktör arayışını sürdüren Tottenham, Premier Lig’in ilk 36 haftasında 57 puan topladı ve 7. sırada. Lacivert beyazlılar, ligin 37. Haftasında evinde Brentford’u ağırlayacak. Tottenham Hotspurs Stadyumu’nda yapılacak mücadele 20 Mayıs Cumartesi günü yapılacak ve saat 14.30’ta başlayacak.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!