Khabib Nurmagomedov'tan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a ayetle cevap!

Güncelleme Tarihi:

Khabib Nurmagomedovtan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macrona ayetle cevap
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2020 09:50

Geçtiğimiz günlerde son maçına çıkarak dövüş kariyerini sonlandırdığını açıklayan Khabib Nurmagomedov, İslam karşıtı açıklamalarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a ayetle cevap verdi.

Haberin Devamı

Karma dövüş sanatlarının ilk Müslüman şampiyonu unvanına sahip Nurmagomedov, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Macron'un ifade özgürlüğü sloganı altında 1,5 milyardan fazla Müslüman’ın duygularını incittiğini belirtti.

Müslümanların, Hazreti Muhammed'i herkesten çok sevdiğine dikkati çeken Nurmagomedov, "Biz Müslümanlarız, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i annelerimizden, babalarımızdan, çocuklarımızdan, eşlerimizden ve kalbimize yakın olan tüm insanlardan daha çok seviyoruz. İnanın bana, bu provokasyonlar boşa çıkacak" ifadesini kullandı.

AYAKKABI İZİ YERLEŞTİRİLMİŞ PAYLAŞIM

Nurmagomedov, paylaşımına, Macron’un yüzüne ayakkabı izi yerleştirilmiş bir fotoğraf ile Kuran-ı Kerim’de Ahzab Suresi'nin 57. ayetini olan "Allah'ı ve resulünü incitenleri Allah, dünyada ve ahirette lanetlemiş ve onlar için alçaltıcı bir ceza hazırlamıştır" ifadesini ekledi.

Haberin Devamı

Khabib Nurmagomedovtan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macrona ayetle cevap

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!