Kaybeden yanar! Beşiktaş - Galatasaray derbisinin muhtemel 11'i...

Güncelleme Tarihi:

Kaybeden yanar Beşiktaş - Galatasaray derbisinin muhtemel 11i...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2019 08:00

Süper Lig bugün dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, bu akşam Vodafone Park Stadı’nda karşılaşacak. Hakem Mete Kalkavan’ın yöneteceği maç, saat 19.00’da başlayacak.

Haberin Devamı

Bugünkü mücadele, geride kalan 8 haftada 9 puan toplayan teknik direktör Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’taki geleceği açısından hayatı önem taşıyor. Haftaya 13 puanla 7. sırada giren Galatasaray ise, derbide alacağı galibiyetle zirve yarışındaki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.

KARTAL'IN EN BÜYÜK DERDİ SAKAT OYUNCULAR

Beşiktaş, sakat oyuncularının çokluğu nedeniyle Galatasaray maçı öncesi büyük sıkıntı yaşıyor. Siyah beyazlı ekipte Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Douglas, Abdoulay Diaby, Georges Kevin N’Koudou, Victor Ruiz ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları bulunuyor. Dorukhan, Douglas ve Burak, derbide oynamayacak. Diaby, Ruiz, n’Kodou ve Gökhan’ın ise forma giymeleri bekleniyor.

FALCAO VE ÖMER DEV MAÇTA YOK!

Galatasaray’da, sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor ve Real Madrid maçlarında forma giyemeyen Radamel Falcao, bugünkü Beşiktaş derbisinde de oynamayacak. Sarı kırmızılılarda Ömer Bayram da sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yok.

Haberin Devamı

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebrocho, Atiba, Elneny, Ljajic, Lens, Caner, Umut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Belhanda, Emre Mor (Fegouli), Babel, Andone

·

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!