Kasımpaşa 3-0 Hatayspor (Maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa 3-0 Hatayspor (Maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2024 15:27

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan müsabakada kazanan taraf 3-0'lık skorla Kasımpaşa oldu. Konuk ekip Hatayspor'un kazanamama serisi ise 9 maça çıktı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kasımpaşa ile Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında kozlarını paylaştı. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği maçta kazanan taraf Kasımpaşa oldu.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Kasımpaşa 3-0 Hatayspor (Maç özeti)

Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 74. dakikada Claudio Winck, 79. dakikada Nuno Da Costa ve 89. dakikada Mamadou Fall kaydetti.

Bu skorun ardından 2 maç aradan sonra kazanan Kasımpaşa, 29 puanla 9. sırada yer aldı. 9 maçtır galibiyet alamayan Hatayspor ise 21 puanla 14. basamakta yer buldu.

Kasımpaşa, gelecek hafta Pendikspor deplasmanına çıkacak. Hatayspor ise Alanyaspor'u konuk edecek.

Haberin Devamı

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

3. dakikada Dele-Bashiru’nun pasında topla buluşan Strandberg’in ceza sahası içi sol çaprazından şutunda kaleci Bekaj topu çeldi. Kale önünde seken topu Ben Ouanes uzaklaştırdı.

25. dakikada sağ taraftan son çizgiye inen Fall arka direğe ortasını yaptı. Aytaç Kara’nın vuruşunda top direğin yanından dışarıya çıktı.

45. dakikada sağ taraftan Görkem'in kullandığı köşe vuruşuna ön direkte yükselen Aburjania, topu kafayla arka direğe aktardı. Arka direkte Strandberg'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarpıp oyun alanını terk etti.

45+1. dakikada savunma arkasına sarkan Strandberg, topla beraber ceza sahasına kadar girip sağ çaprazdan şutunu çekti. Kaleci Gianniotis, topu kornere çeldi.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

58. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Nuno Da Costa, pasını ceza yayındaki Hajradinovic'e verdi. Hajradinovic'in şutunda meşin yuvarlak yan direğe çarpıp oyun alanına döndü.
60. dakikada Fall, ceza sahası içi sol çaprazında Kilama ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Buğra Taşkınsoy önce penaltı noktasını gösterdi ardından VAR uyarısıyla yaptığı inceleme neticesinde penaltı kararını iptal etti.
74. dakikada sağ taraftan Fall'un ceza sahası içine ortasında Hatayspor savunması topu uzaklaştırdı. Dönen topa Claudio Winck'in ceza sahası dışı sağ çaprazından uzak direğe yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
79. dakikada sağ tarafta son çizgide Hajradinovic topla buluştu. Hajradinovic'in ön direğe ortasında Nuno Da Costa'nın uzak direğe kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-0
89. dakikada Oğulcan Çağlayan'ın savunma arkasına attığı pasta ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Fall meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!