Kardemir Karabükspor 0-1 Fenerbahçe / MAÇ SONUCU

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor 0-1 Fenerbahçe / MAÇ SONUCU
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 08:37

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Maç boyunca istediği oyunu ortaya koyamayan ve oldukça zorlanan sarı lacivertliler 84.dakikada van Persie'nin attığı tek golle 3 puana uzandı. Bu sonucun ardından puanını 47'ye çıkaran Fenerbahçe maç fazlasıyla 3.sıraya yükseldi. 

Haberin Devamı

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu 
Hakemler: Bülent Yıldırım, Tarık Ongun, Kemal Yılmaz 
Kardemir Karabükspor: Ahmet Şahin, Papp, Dany, Barış Başdaş, Latovlevici (Dk. 38 Poko), Skulason, Ceyhun Gülselam (Dk. 86 Yatabare), Bliznichenko, Tanase (Dk. 46 Serdar Deliktaş), Lazarevic, Seleznov 
Fenerbahçe: Fabiano, Van der Wiel, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Lens (Dk. 90+2 Ozan Tufan), Alper, Chahechouhe (Dk. 68 Volkan Şen) (Dk. 78 Sow), Van Persie 
Gol: Dk. 84 Van Persie (Fenerbahçe
Sarı kartlar: Dk. 16 Van der Wiel, Dk. 41 Kjaer, Dk. 85 Skrtel (Fenerbahçe), Dk. 39 Papp, Dk. 48 Seleznov (Kardemir Karabükspor)

İŞTE MAÇIN TEK GOLÜ:

84. dakikada Fenerbahçe, Van Persie'nin golüyle öne geçti. Ceza alanı dışından sol çaprazdan Sow'un yerden sert vuruşu pasa dönüştü, meşin yuvarlak Van Persie'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden plasesinde, meşin yuvarlak kaleci Ahmet Şahin'in sağından filelere gitti: 0-1 

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor 0-1 Fenerbahçe / MAÇ SONUCU

KJAER'DEN FEDAKARLIK
Milli maçta alnına aldığı dirsek darbesi nedeniyle gözünde morluk oluşan Simon Kjaer takımı yalnız bırakmadı. Sağlık heyeti kafa topu mücadelesinde ağrı oluşabileceği uyarısını yaparken, Kjaer 'Ağrılar önemli değil, futbol hayatımı riske atmayacak bir durum yoksa bu maçta oynayacağım" dedi.

ATİKER KONYASPOR MAÇINDAN 3 DEĞİŞİKLİK
Fenerbahçe ligdeki Kardemir Karabükspor maçına geçen haftaya göre 3 değişikle sahaya çıktı. Sarı-lacivertli takımda kolu kırıldığı için sezonu kapatan Fernandao’nun yerine forvette Van Persie görev yaparken, son maçta forma giyemeyen Lens ile Kjaer de ilk 11’e döndü. 

AATIF VE VAN DER WİEL’DEN VAZGEÇMEDİ
Teknik direktör Dİrk Advocaat Aatıf ve Van der Wiel’den vazgeçmedi. Tecrübeli teknik adam, geçen hafta olduğu gibi Karabük deplasmanında da iki futbolcuya ilk 11’de şans tanıdı, Şener Özbayraklı ile Volkan Şen’i yedek soyundurdu.

VAN PERSİE İKİNCİ YARIDA İLK KEZ 11’DE FORMA GİYDİ
F.Bahçe’nin Hollandalı yıldızı Van Persie ligin ikinci yarısında ilk kez bir maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Tecrübeli golcü en son ligde 3 Aralık’ta oynanan Beşiktaş mücadelesinde ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Van Persie o günden bu yana 119 gündür ligde ilk 11’de sahaya çıkmadı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE TARAFTARLARI YALNIZ BIRAKMADI
F.Bahçe taraftarları Karabük deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kelerine ayrılan misafir tribününü tamamen doldurdu ve maç boyunca takımlarını coşkuyla destekledi.

TRİBÜNLER TAM DOLMADI
Karabükspor taraftarları karşılaşmaya yoğun bir fazla göstermedi. Tribünlerde bir bölüm boş kaldı

TRİBÜNDE DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ 
Tribünde maç öncesi güzel görüntüler yaşandı. Her iki takım taraftarları, hep bir ağızdan ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ ‘Ne mutlu Türküm diyene’ tezahüratları yapıldı. Karabükspor taraftarları da F.Bahçe taraftarlarına ‘Hoşgeldiniz’ şeklinde tezahürat yaptı.

BAKMADAN GEÇME!