Joao Pedro kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Joao Pedro kimdir, kaç yaşında, nereli Fenerbahçenin yeni transferi Joao Pedro hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 11:29

Fenerbahçe ile Joao Pedro hakkında bilgiler araştırılıyor. Caliagri'de forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu. Peki Joao Pedro kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Joao Pedro'nun transferi için kulübü Cagliari ile anlaşmaya vardı. Brezilyalı yıldız, bu sabah İstanbul'a geldi. İşte Joao Pedro ile ilgili merak edilenler...

JOAO PEDRO KİMDİR?

9 Mart 1992 tarihinde dünyaya gelen Joao Pedro, Cagliari takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Brezilyalı futbolcudur. Kariyerine Atlético Mineiro kulübünde başlayan futbolcu, daha sonra sırasıyla Palermo, Vitória Guimarães, Peñarol, Santos, Estoril Praia ve Cagliari kulüplerinde oynadı.

Atletico Minero forması ile 2010 yılında 11 maça çıkan João Pedro, 2010-2012 sezonunda ise Palermo forması ile sadece 1 maçta forma giydi. 2011-2012 sezonunda Penarol kulübünde çıktığı 15 maçta 6 gol kaydetti.

2013-2014 sezonunda Portekiz ligi temsilcilerinden Estoril Praia'da 28 maça çıktı ve 9 gol attı. Cagliari'de en verimli sezonunu geçiren futbolcu 220 maça çıktı ve 73 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!