Isparta 32 Sporlu Alp Arda Süper Lig ekiplerinin gözdesi! Transfer...

Güncelleme Tarihi:

Isparta 32 Sporlu Alp Arda Süper Lig ekiplerinin gözdesi Transfer...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2021 15:38

Yeni yükseldiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 12. haftayı 5. sırada kapatan Isparta 32 Spor’un başarısında büyük payı bulunan Alp Arda, Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının radarına girdi. Forma giydiği 11 maçın 7’sinde kalesini gole kapatan genç kalecinin durumu aralık ayında netleşecek.

Haberin Devamı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, maçlarında en az gol atılan takım olarak ilginç bir istatistik sergiliyor.

Yeşil pembeli ekip, bu sezon oynadığı 12 karşılaşmada 13 gol kaydederken, kendi kalesinde 8 gol gördü. Filelerin toplam 21 kez havalandığı bu maçlarda gol ortalaması 1,75 gibi oldukça düşük bir rakama ulaştı.

Açık ara puan farkıyla liderlik koltuğunda oturan Pendikspor’un (7) ardından en az gol yiyen ikinci takım olan Isparta 32’nin bu başarısında kaleci Alp Arda’nın büyük payı bulunuyor.

Isparta 32 Sporlu Alp Arda Süper Lig ekiplerinin gözdesi Transfer...

MAÇ BAŞI YEDİĞİ GOL ORTALAMASI 0,45

Sezon başında İstanbulspor’dan kiralanan 26 yaşındaki file bekçisi, ligde forma giydiği 11 karşılaşmanın 7’sinde kalesini gole kapatmayı başarırken, sadece 5 gol yedi. Isparta 32 Spor diğer 3 golü, Arda’nın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı 2 maçta yedi.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DEN TEKLİF ALIYOR

Maç başı 0,45 gol gibi son derece başarılı bir ortalama yakalayan Alp, bu performansının ödülü olarak çok sayıda Süper Lig ve TFF 1. Lig ekibinden teklifler almaya başladı.

Isparta 32 Sporlu Alp Arda Süper Lig ekiplerinin gözdesi Transfer...

Kiralık geldiği İstanbulspor’a devre arasında geri dönerek 1. kaleci olacağı da konuşulan genç kalecinin durumunun aralık ayı içinde netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray altyapısında yetişen ve A takım kadrosuna yükselmeyi başaran Alp Arda, geçen yıl transfer olduğu İstanbulspor ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!