İşler istediğimiz gibi gidiyor

Güncelleme Tarihi:

İşler istediğimiz gibi gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 21:50

Hürriyet Gazetesi Basketbol yazarı Ünal Özüak yorumladı... Zor oyunu bozar genel kabulüyle Pascal baştan bezdirmek amacıyla vurdu kırdı ağırlıklı, BOUROUSIS’li ilk beşiyle başladı maça. Biz ise VESELY ile tek uzunlu savunma da zorlanarak girdik maça.16-6 ile atak yaptılar.5.dk da Dixon girdi, iki uzuna döndük ve skor elden kaçmadan yakalamaya çalıştık.

Haberin Devamı

Vesely yakın atışları kaçırmasa yakalayacaktık da. Antic üçlükle rahatlattı hücumu., BOGDAN BOGDANOVIC’de bıraktığı yerden üçlük yağdırınca Pascal ilk panik molasını 16-15 de aldı. Potaya giderek 14-0’lık seriyle ilk rüzgarı atlattık. SINGLETON’a kaptırdığımız top sonrası çeyreği önde bitirirken saha karıştı.

Bogdan tarih yazıyor

2.çeyrek Mike James turnikeleri ve yoğun tezahürat altında deneyimli Fotsis sayılarıyla geri dönerek maçı kırma çabalarına dingin top kontrolüyle karşılık verdik. Dixon ve Udoh’la oyunda kalırken Mike James sayılarıyla ve hatta smacıyla canımızı acıttı. 32-32 beraberlikte BOUROUSIS pota altında Udah duvarına çarpıp durdu. James Fenerbahçe’ye karşı formatında bizim cevaplarımız hiç çıkmadan oynayan Bogdan’dan 18 efsanevi sayıyla geldi. Calathes demir dövdü ve 45- 43’le odaya gittik.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!