İngiltere'de skandalın kıyısından dönüldü! Maça dakikalar kala...

Güncelleme Tarihi:

İngilterede skandalın kıyısından dönüldü Maça dakikalar kala...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 23:30

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Manchester United'ın Championship ekibi Stoke City ile yapacağı hazırlık maçı, Stoke City'den bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla maça dakikalar kala iptal edildi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Manchester United ile Stoke City, önceki gün United'ın antrenman tesislerinde bir hazırlık maçı yapacaktı. Stoke City takımına Pazartesi sabah koronavirüs testi yapıldı. Salı günü sabah saatlerinde ise takım, hazırlık maçı için Manchester United tesislerine gitti. Maça az bir süre kala Stoke City'ye sabah yapılan testlerin sonucu geldi ve bir kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu haber sonrası hazırlık maçı iptal edildi, Stoke City de apar topar tesisleri terk etti.

İngiliz basınında futbolcu olarak yansıyan haberler sonrası Stoke City resmi bir açıklama yaparak koronavirüs testi pozitif çıkan kişinin menajer Michael O'Neill olduğunu duyurdu.

Manchester United forması giyen futbolcuların, Stoke City ekibiyle aynı ortamda bulunmadığı ve iki takım arasında bir yakınlaşma yaşanmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Stoke City'nin tesisten ayrılmasının ardından bulundukları bölgeler hızlı bir şekilde dezenfekte edildi. Hazırlık maçının iptal edilmesi sonrası Manchester United, ikiye bölünerek kendi arasında maç yaptı.

Süper Sayısal Oyunlar Artık Misli.com'da! Vakit kaybetme, hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!