Halil Umut Meler maç başına kaç kart çıkarıyor? Trabzonspor-Fenerbahçe iddaa özel inceleme...

Güncelleme Tarihi:

Halil Umut Meler maç başına kaç kart çıkarıyor Trabzonspor-Fenerbahçe iddaa özel inceleme...
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2024 11:58

Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak derbide Trabzonspor, evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Dev karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. İşte hakemin öne çıkan istatistikleri...

Haberin Devamı

İlandır

Süper Lig’in 30. haftasına 49 puanla üçüncü sırada giren Trabzonspor, evinde haftaya 76 puanla ikinci olarak giren Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Akyazı Papara Park’ta oynanacak dev maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. 37 yaşındaki Meler, bu sezon 13 Süper Lig, 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Ligi Eleme maçı ve 1 Suudi Arabistan Pro Lig maçında düdük çaldı.

Kariyerinde 3.kez Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini yönetecek

Geçen sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan ve 2-0’lık Trabzonspor galibiyetiyle sonuçlanan derbiyi yöneten Halil Umut Meler, 2018-2019 sezonunda Trabzonspor’un evinde 2-1’lik skorla Fenerbahçe’yi yendiği maçta da düdük çalmıştı. Meler, Süper Lig’in 30. Haftasında oynanacak derbiyle beraber kariyerinde 3. kez Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini yönetmiş olacak.

Haberin Devamı

Halil Umut Meler maç başına kaç kart çıkarıyor Trabzonspor-Fenerbahçe iddaa özel inceleme...

Meler’in yönettiği karşılaşmalarda Fenerbahçe’nin puan ortalaması daha yüksek

Halil Umut Meler’in yönettiği Fenerbahçe karşılaşmalarında sarı-lacivertli ekip rakibine göre daha yüksek bir puan ortalamasına sahip. Fenerbahçe, Halil Umut Meler yönetiminde 35 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 yenilgi alarak 1.86 puan ortalaması tutturdu. Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 83 sarı kart, 6 kırmızı kart görürken, rakipleri ise 97 sarı kart, 7 kırmızı kart gördü. Meler’in bu 35 karşılaşmadaki sarı kart ortalaması 5.1, kırmızı kart ortalaması ise 2.6 olarak dikkat çekti.

Meler’in yönettiği maçlarda Trabzonspor’un puan ortalaması daha düşük

Trabzonspor, Halil Umut Meler’in yönetiminde çıktığı 27 karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgi aldı ve 1.59 puan ortalaması tutturdu. Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 63 sarı kart, 3 kırmızı kart görürken rakipleri ise 69 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü. Meler’in bu 27 karşılaşmadaki sarı kart ortalaması 4.88, kırmızı kart ortalaması ise 3.8.

Halil Umut Meler, maç başına 5 sarı kart çıkarıyor!

Haberin Devamı

Halil Umut Meler, kariyeri boyunca Süper Lig’de 165 maç yönetti. Meler’in bu 165 karşılaşmada sarı kart ortalaması maç başına 4,8, kırmızı kart ortalaması ise 0.3.

Halil Umut Meler maç başına kaç kart çıkarıyor Trabzonspor-Fenerbahçe iddaa özel inceleme...

Derbiye özel oyunlar Misli’de!

Ligde zorlu bir mücadeleye çıkacak Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma için “Penaltı olur mu?” ve “Kırmızı kart olur mu?” gibi oyunlara da oynanabiliyor. Halil Umut Meler’in maçta penaltı noktasını göstermesine 1.93 oran verilirken; penaltı olmamasının orası 1.29. Derbide Meler’in kırmızı kart çıkarmasına ise ….. oran veriliyor, kırmızı kart olmaz oranı …...

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Haberin Devamı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Halil Umut Meler maç başına kaç kart çıkarıyor Trabzonspor-Fenerbahçe iddaa özel inceleme...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!