Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş Kuntz ve Montella sözleri! 'Evet, görüşümü aldılar...' | Emre Mor'u milli takıma istemedi mi?

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çalhanoğlundan flaş Kuntz ve Montella sözleri Evet, görüşümü aldılar... | Emre Moru milli takıma istemedi mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2023 14:22

Stefan Kuntz'un görevinden ayrılmasının ardından kaptan Hakan Çalhanoğlu ile ilgili gündeme oturacak iddialar ortaya atıldı. Çalhanoğlu, Kuntz'un ayrılık süreciyle alakalı ilk kez konuşurken yeni hocayla ilgili görüşünün alındığını ifade etti. Öte yandan Çalhanoğlu, aday kadroya davet edilmeyen Emre Mor hakkında da çarpıcı bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Stefan Kuntz'un görevinden ayrılmasının ardından sürece dahli olduğu iddia edilen A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'dan Levent Özçelik'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Japonya ile oynanan hazırlık maçının ardından Stefan Kuntz,"Benim sorumluluk alanım oyuncular. Ben, oyuncularımdan bazı şeyleri beklerim. Oyuncular da A Milli Takım için %100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Ben milli oyuncuydum, Almanya'da oynadım. Alman hocası olarak Türk Milli Takımı başında kenardaysam, bu maçları kazanmak için oradayım! Tüm teknik ekibimle beraber çok fazla efor harcıyoruz. Bizim tek hedefimiz Türk Milli Takımı'nı geliştirmek. Bunun için gururluyuz. En çok canımı acıtan konu, oyuncularım %100'ünü vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil." sözleriyle oyuncularını eleştirmişti..

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın kötü gidişatı sonrası Stefan Kuntz uzun süredir tartışılırken Alman hoca ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmış ve TFF eski yönetim kurulu üyesi Selim Soydan, "Kitabın ortasından konuşacağım. Hakan Çalhanoğlu, Kuntz'un gönderilmesi için iki kere yönetimle konuştu." ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Çalhanoğlundan flaş Kuntz ve Montella sözleri Evet, görüşümü aldılar... | Emre Moru milli takıma istemedi mi

 "TAKIM KAPTANI OLARAK HOCA KONUSUNDA GÖRÜŞÜMÜ ALDILAR"

Son Ermenistan maçının devamındaki süreçte Stefan Kuntz ile yollar ayrılırken gözler Hakan Çalhanoğlu'na çevrildi. Çalhanoğlu, "Milli takım futbolcularının 'Biz yerli hoca istiyoruz' diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda." ifadelerini kullandı.

Çalhanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı. 2 sezondur kulübümde 6 numara oynuyorum."

"BİR GENÇ MİLLİ TAKIM HOCASIYDI!"

Stefan Kuntz'la hiçbir sorunu olmadığını belirten yıldız futbolcu, "Benim Kuntz ile ilgili hiçbir sorunum yoktu. Hoca çok pozitif, çok güler yüzlü biriydi ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

EMRE MOR'U MİLLİ TAKIM'A İSTEMEDİ İDDİALARI

Bir başka tartışma konusu ise Emre Mor'un milli takıma bilinçli şekilde alınmadığı yönündeki iddialar... Süreçte dahli olduğu iddia edilen Çalhanoğlu, Emre Mor'un menajerini dahi tanımadığını ifade etti.

Emre Mor'un milli takıma alınıp alınmamasıyla bir ilgisinin olmadığını kaydeden Hakan Çalhanoğlu, "Emre Mor ya da herhangi bir oyuncunun milli takıma alınıp alınmaması ile ilgili hiçbir alakam yok. Menajerini de tanımam, alakam yok. Milli takım tam bir kolej havası içinde." dedi.

OKAY KARACAN: HAKAN ÇALHANOĞLU FELSEFESİNE GÖRE GENÇ TAKIM HOCALARININ İLERLEME ŞANSI YOK

Yorumcumuz Okay Karacan'ın konuyla ilgili paylaşımı şu şekilde;

"Hakan Çalhanoğlu felsefesine göre bütün genç takım hocalarına geçmiş olsun ilerleme şansları yok. Misal Zidane, Luis Enrique, Guardiola nerden başladı ? Mourinho tercümandı ! Şu kapıya çıkıyor. Futbolu bırakan direkt hoca olacak. Genç takım yöneten orada kalacak. Genç A takıma çıkar hoca olur ama onu yetiştiren olamaz. Onu yetiştiren A takım oynamıştır ama o geçmişte kalmıştır:) Kuntz Alman Milli Takımı'nda oynadı ama Milli Takım yönetmeyi bilmiyor. Özetle bize tabi olup yönetemeyeceğimiz hocayı istemiyoruz ! Kuntz başarız olabilir de bu felsefeden daha başarısız değildir!."

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!