Hakan Çalhanoğlu 72 milyon euroyu elinin tersiyle itti

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çalhanoğlu 72 milyon euroyu elinin tersiyle itti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2023 08:51

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, çılgın transfer teklifini geri çevirdi.

Haberin Devamı

Inter'de 21 maçta 8 gol 3 asistlik skor katkısı yapan ve oyun içinde gösterdiği performansla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'na flaş bir teklif geldi.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Jorge Jesus'un yönetimindeki Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Hakan Çalhanoğlu'na talip oldu.

Al Hilal'in Hakan Çalhanoğlu'na 4 senelik bir sözleşme sunduğu aktarıldı. Sözleşmenin detayları da ortaya çıktı...

Hakan Çalhanoğlu 72 milyon euroyu elinin tersiyle itti

72 MİLYON EUROYA 'HAYIR' DEDİ

Haberde, milli oyuncunun Inter'de oynamaktan mutlu olduğu ve Inter'de kazandığı paranın 3 katını kazanabileceği bu teklifi reddettiği ifade edildi. Çalhanoğlu kendisine yıllık 18 milyon eurodan sunulan teklifi kabul etseydi 4 senede cebine 72 milyon euro girecekti.

Haberin Devamı

ARRIGO SACCHI'DEN HAKAN'A ÖVGÜ

Öte yandan Eski İtalya teknik direktörü Arrigo Sacchi, Gazzetta dello Sport'a Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili konuştu.

Ünlü teknik adam yaptığı açıklamada, 'Çalhanoğlu çok iyi gidiyor ve her şeyden önce çok şey yapıyor. Onu sahanın her alanında görebiliyorsunuz, koşuyor ve takım arkadaşlarını koşturuyor.' dedi.

Sözlerine devam eden Sacchi, 'Geriye dönüp baktığımızda Milan'ın onu bırakmasının yanlış olduğunu söyleyebiliriz ama bunlar futbolda sık sık karşılaşılan durumlar. Andrea Pirlo'yu almadık. Sonra onun ne hale geldiğini gördük. Çalhanoğlu, Milan'da iyi olduğunu zaten göstermişti ama o zamanlar ofansif orta saha oyuncusuydu, en fazla da sol orta saha oyuncusuydu. Şimdi ise durum farklı. Artık tam bir takım adamı. İşlevi değişerek entelektüel düzeyi yüksek bir çocuk olduğunu kanıtladı. Niteliklerinin ve takımın ihtiyaçlarının ne olduğunu anladı. Kendini hazır hale getirdi ve yeni bir Çalhanoğlu doğdu.' yorumunu yaptı.

İtalyan teknik adam sözlerini şu şekilde noktaladı: 'Hakan, tıpkı Pirlo'nun yaptığı gibi olağanüstü bir kişilik sergiliyor. Bana göre o pozisyonda Avrupa'da ilk üçte yer alıyor. Şampiyonlar Ligi maçlarında da bunu görüyoruz. Sahanın her yerinde ve hepsinden önemlisi takıma liderlik edecek kişiliklere sahip.'

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!