Göksel GümüÅŸdaÄŸ'dan hakem ve lig tescili açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Göksel Gümüşdağdan hakem ve lig tescili açıklaması
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 30, 2022 19:13

Medipol BaÅŸakÅŸehir Kulübü BaÅŸkanı Göksel GümüşdaÄŸ, Kulüpler BirliÄŸi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Tahkim Kurulu'nun 13 Süper Lig hakemi hakkında verdiÄŸi kararı deÄŸerlendiren GümüşdaÄŸ, "Tahkim Kurulu tarihi bir karar aldı." dedi.Â

Haberin Devamı

Tahkim Kurulu'nun 13 hakem hakkında verdiği bozma kararını doğru bulduğunu belirten Gümüşdağ, "Yayın ihalesi ve MHK'nın aldığı kararla ilgili gündem maddesini değerlendirdik. Benim görüşüm belli. Ben bu MHK'nın kararının doğru olmadığını savundum, 3 kere açıklama yaptım. Tahkim Kurulu, kararı bozdu. Tahkim tarihi bir karar aldı, bu benim şahsi görüşüm. Bugün 8 hafta var, o gün 10 hafta vardı. Kişilerle ilgili bilgi, belge varsa paylaşılır. Yüz kızartıcı bir şey varsa, hepimiz saygı duyarız. Tecrübem vicdanı, kanuni, hukuki bir karar olmadığını söylüyor. Bundan sonraki süreç TFF'nin alacağı karardır. Görüşümüzde bir milim değişmedi. Uluslararası alanda her zaman marka değerimizi yukarıya çıkarmamız lazım. Biz kulüplerimizin gerek Türkiye'de gerek dünyada en iyi yere çıkarmaya çalışıyoruz. Avrupa Kulüpler Birliği, 2026 yılının fikstürünü konuşuyor. Metaversi'yi konuşuyor. Biz neleri konuşuyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

LÄ°GÄ°N TESCÄ°LÄ°...

Süper Lig'in tescili hakkında gelen soruya da yanıt veren Gümüşdağ, "Ligin tesciliyle ilgili sorun olmaması lazım. Ligin üstünde oyunuyla öne çıkan Trabzonspor var, hakkıyla orada. Konyaspor da hakkıyla mücadele verdi. Ligin tescil edilmesiyle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum" dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!