Pınar Karşıyaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2023 17:31

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta karşılaşmasında Pınar Karşıyaka Fenerbahçe Beko’yu konuk etmeye hazırlanıyor. İzmir ekibi ligin iddialı takımlarından Fenerbahçe Beko’yu evinde mağlup ederek puan sıralamasında daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Fenerbahçe Beko ise maç fazlasıyla sıralamada lider olan Türk Telekom’u yakalamak istiyor. Peki Pınar Karşıyaka Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler

Haberin Devamı

Ufuk Sarıca yönetiminde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yakaladığı istikrarı sürdürmek isteyen Pınar Karşıyaka bugün Fenerbahçe karşısında parkeye çıkıyor. Kenan Sipahi, Angel Delgado,Ali Efe Barış gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Pınar Karşıyaka'nın hedefi  Fenerbahçe Beko karşısında galip gelmek. Pınar Karşıyaka bu sezon ligde oynadığı 19 karşılaşmada 14 galibiyet aldı. Fenerbahçe Beko ise EuroLeague’de Maccabi Playtika’ya 78-74 mağlup oldu. Peki Pınar Karşıyaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, mücadelenin yayın bilgileri…

PINAR KARŞIYAKA FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonu 20. hafta maçında Pınar Karşıyaka evinde Fenerbahçe Beko’yu konuk ediyor.

13 Mart Pazartesi günü (bugün) 19.00’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 5 tarafından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ÇİFT HAFTASINI GERİDE BIRAKTI

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de çift maç haftasını geride bıraktı. 8 Mart Çarşamba günü Maccabi Playtika’ya konuk olan sarı lacivertliler mücadeleden 78-74 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes-Davis 16, Dyshawn Pierre 15, Johnathan Motley 12 sayı üretti.

PINAR KARŞIYAKA GEÇEN HAFTA GALİP GELDİ

 Pınar Karşıyaka, bu sezon ligde oynadığı 19 maçta 14 galibiyet aldı. Son olarak 5 Mart Pazar günü konuk olduğu Tofaş’ı 81-86 ile geçti. Karşıyaka cephesinde bu maçın en etkili isimleri 22 sayıyla Mindaugas Kuzminskas ve 17 sayıyla Braian Angola oldu.

BAKMADAN GEÇME!